Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στο Ηράκλειο τη νέα σεζόν ο Μανώλης Χρήστου

Την απόκτηση του Μανώλη Χρήστου ανακοίνωσε ο ΑΟ Πόρου, που ενισχύεται σημαντικά ενόψει της παρθενικής του συμμετοχής στη Γ Εθνική.

Ο 23χρονος (22/10/1995) τερματοφύλακας αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον ΑΟ Επισκοπής, ενώ παλαιότερα θήτευσε με επιτυχία σε Αστέρα Αμαλιάδας, Ναυπακτιακό, ΑΕ Ερμιονίδας, Δόξα Μεγαλόπολης, ΠΑΟ Κρουσώνα, Ερμή Ζωνιανών, ΟΦΗμ ΑΟ Γλυφάδας και ΑΟ Ανθεστίων.

Αναλυτικά :

“Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει την απόκτηση του Μάνου Χρήστου. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του σωματείου μας τον Ηρακλειώτη τερματοφύλακα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον Πόρο στην χρονιά-πρόκληση που έρχεται για την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική.

Ποιος είναι

Ο Μάνος Χρήστου γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1995 στο Ηράκλειο. Ο 23χρονος πορτιέρε ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο σε ηλικία 10 ετών από τις Ακαδημίες του ΠΟΑ. Στο Ατσαλένιο έμεινε 5,5 χρόνια, κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Στη συνέχεια πήγε για ένα χρόνο στο Δία (Β’ ΕΠΣΗ) και την επόμενη σεζόν έγινε κάτοικος Θραψανού παίζοντας στον Ανθεστίωνα (Α’ ΕΠΣΗ). Ακολούθησε το μεγάλο βήμα στη Γλυφάδα η οποία αγωνίζονταν τότε στη Β’ Εθνική και μετά από ένα χρόνο στην Αθήνα επέστρεψε στο Ηράκλειο φορώντας τη φανέλα της Κ20 του ΟΦΗ. Μετά ακολούθησε το πέρασμα από Ζωνιανά (Ερμής) και Κρουσώνα (ΠΑΟΚ) για ένα εξάμηνο αντίστοιχα στη Γ’ Εθνική. Στη συνέχεια βρέθηκε για ένα χρόνο στην Αρκαδία και στη Δόξα Μεγαλόπολης (Γ’ Εθνική) και αμέσως μετά στην Ερμιονίδα για ένα εξάμηνο (Γ’ Εθνική) και ακολούθως στο Ναυπακτιακό Αστέρα. Πέρυσι άρχισε τη σεζόν στον Αστέρα Αμαλιάδας και την ολοκλήρωσε στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην Επισκοπή (Γ’ Εθνική)”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected