Κατηγορίες
Basket

Τρεις μεταγραφές και μία ανανέωση το Στρατώνι

Το Στρατώνι αποτελεί πλέον μια από τις παλιότερες ομάδες της κατηγορίας και απειλεί ευθέως να κάνει δικό του το ρεκόρ συνεχόμενων παρουσιών στην Β’ Εθνική, φτάνοντας στις 10.

Η ομάδα της Χαλκιδικής κράτησε για 11ο χρόνο την σημαία της, τον Γιάννη Δασκαλόπουλο, ο οποίος στα 39 του χρόνια, αποτελεί τον πρώτο σε συμμετοχές αλλά και πρώτο της σκόρερ. Την περσινή σεζόν, στην οποία η ομάδα του κατάφερε να σώσει την κατηγορία την τελευταία αγωνιστική, είχε 14 πόντους σε 29 αναμετρήσεις.

Επίσης, αποκτήθηκαν ο φόργουορντ Γιάννης Κασούρας από την Ασπίδα Ξάνθης, ο γκαρντ Μπάμπης Φώτογλου από τους Ίκαρους Σερρών και ο γκαρντ Δημήτρης Σαμαράς από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Αναλυτικά :

«Ο Σ.Α. Στρατωνίου πιστός στο δέκατο συνεχόμενο ραντεβού με την Β΄ Εθνική και 17ο στις Εθνικές κατηγορίες έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στυλοβάτης για ακόμα μια σαιζόν (11η) ο πρώτος σε συμμετοχές και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας Γιάννης Δασκαλοπουλος (39,1.96). Παράλληλα νέα μέλη στο ρόστερ θα είναι : 1) ο Γιάννης Κασουρας (27, 2.03) από την Ασπίδα Ξάνθης 2) ο Μπάμπης Φωτογλου (22, 1.94) από τους Ικαρους Σερρών 3) ο Δημήτρης Σαμαράς (29, 1.94) από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες κινήσεις».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected