Κατηγορίες
Basket

Δύσκολο να δώσει το παρών στη Basket League η Καρδίτσα

Λίγες είναι οι πιθανότητες να αποδεχθεί την πρόταση του ΕΣΑΚΕ η Καρδίτσα να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Basket League, με τη wild card να φαντάζει πλέον ως η μοναδική λύση.

Όπως αναφέρει το basketblog, η Καρδίτσα μπήκε τις τελευταίες ημέρες σε ένα πρωτόγνωρο για την ίδια κύκλο συζητήσεων, με την ΕΟΚ να την προσκαλεί να λάβει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Basket League, μετά και το κενό που έχει δημιουργηθεί από τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού.

Οι συζητήσεις στον ΑΣΚ με τους τοπικούς φορείς και τον φίλαθλο κόσμο έβησαν καλώς, με την ομάδα να μπορεί να διαθέσει ένα μπάτζετ με το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, το οποίο θα μπορούσε να σταθεί στην κατηγορία. Αρωγός άλλωστε σε αυτή την προσπάθεια είναι το νέο γήπεδο της περιοχής, το οποίο αποτελεί και το κόσμημα της Καρδίτσας.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, το κώλυμα στην όλη κατάσταση έχει να κάνει με τη μετάβαση της ομάδας στην ΚΑΕ, στη δημιουργία δηλαδή ανώνυμης εταιρείας και στους ανθρώπους που θα βγουν μπροστά. Αυτό το κώλυμα φαντάζει ικανό να σβήσει, τουλάχιστον για φέτος, το όνειρο της Basket League για την Καρδίτσα, με αποτέλεσμα πλέον η μοναδική λύση για να υπάρχουν 14 ομάδες στο πρωτάθλημα να είναι η χρήση wild card, κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για όσες ομάδες το επιθυμούν να ζήσουν το όνειρο της ανόδου και της συμμετοχής στην κατηγορία. Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να γίνουν γνωστές οι τελικές εξελίξεις, με τα δεδομένα της στιγμής να θέτουν την Καρδίτσα στην Α2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected