Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Επιστρέφει στον ΦΑΣ Νάουσα ο Δημήτρης Χριστοφορίδης

Τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο ΦΑΣ Νάουσα.

Ο 45χρονος (06/07/1974) προπονητής, κάτοχος UEFA Pro επιστρέφει στον πάγκο των “κυανόλευκων” στον οποίο θήτευσε ξανά και συγκεκριμένα από τις 26/6/2017 έως τις 30/11/2017.

Την περσινή χρονιά διετέλεσε προπονητής της ΑΕΠ Βέροιας, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Β Ερασιτεχνική όντας αήττητη στην κανονική διάρκεια της σεζόν ενώ έχει θητεύσει και στον πάγκο της Βέροιας, τόσο στο ανδρικό τμήμα όσο και στα τμήματα υποδομής.

Παράλληλα, η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα ανακίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κουμπουλή, που θα εκτελεί τα καθήκοντα βοηθού προπονητή και γυμναστή.

Αναλυτικά :

“Με απόφαση της διοίκησης, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης αναλαμβάνει προπονητής της ομάδας του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο κ. Χριστοφορίδης, είναι κάτοχος όλων των διπλωμάτων UEFA και διετέλεσε προπονητής της ομάδας την περίοδο 2017-2018. Επίσης ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Νίκο Κουμπουλή, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού προπονητή και γυμναστή.

Την Δευτέρα 29 Ιουλίου και ώρα 6:00μ.μ. στο Δημ. Στάδιο Νάουσας θα γίνει η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών.

Επίσης, οι δοκιμαστικές προπονήσεις του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ για τη στελέχωση της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 2019-20, θα γίνουν στο ΔΑΚ Νάουσας το Σαββάτο (3/8) και την Κυριακή (4/8), ώρα έναρξης 5:00μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει:

α) Να έχουν έγγραφη άδεια της ομάδας που ανήκουν, η οποία να τους επιτρέπει να δοκιμαστούν,

β) να έχουν ιατρική βεβαίωση για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες,

γ) εάν ο ποδοσφαιριστής είναι ανήλικος θα πρέπει να συνοδεύεται από γονέα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected