Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Επτά ανανεώσεις και τρεις αποχωρήσεις ανακοίνωσε ο Μακεδονικός

Με γοργούς ρυθμού συνεχίζεται ο σχεδιασμός του ρόστερ της ομάδας που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική, υπό τηις οδηγίες του νέου προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά.

Η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του συλλόγου με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με έξι ταλαντούχους ποδοσφαιριστές τον Παναγιώτη Τσιαμπάζη, Αλέξανδρο Λαβιδά, Στέργιο Τοτολίδη, Δημήτρη Λεόνογλου, Δημήτρη Τράικο, Νίκο Γουνόπουλο καθώς και με τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Γρηγοριάδη.

Ο 23χρονος μεσοαμυντικός Παναγιώτης Τσιαμπάζης είναι επί σειρά ετών στέλεχος των «πρασίνων» και προϊόν των ακαδημιών της ομάδας. Συνολικά έχει 56 συμμετοχές με τον Μακεδονικό στη Γ’ Εθνική, ενώ ήταν, επίσης, βασικό μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣΜ το 2016 και την άνοδο στη Γ’ Εθνική το 2017.

Ο Αλέξανδρος Λαβιδάς είναι 23χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός και αποκτήθηκε από τον Μακεδονικό το καλοκαίρι του 2018. Πέρσι είχε 20 συμμετοχές και δύο γκολ με την πράσινη φανέλα, ενώ έχει περάσει, επίσης, από Ηρακλή, ΑΠΕ Λαγκαδά, Απόλλωνα Παραλιμνίου και την κυπριακή ΕΝΑΔ.

Ο Στέργιος Τοτολίδης είναι 21 ετών τερματοφύλακας και αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στον Μακεδονικό. Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Απόλλων Παραλιμνίου, ενώ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Ο 20χρονος μέσος Νίκος Γουνόπουλος μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι στον Μακεδονικό από τον Εθνικό Σοχού, όμως δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από την Ισπανία αγωνιζόμενος με την Unio Esportiva Sant Andreu.

Ο Δημήτρης Τράικος είναι 21χρονος μέσος. Ενσωματώθηκε το καλοκαίρι του 2017 στον Μακεδονικό από τα Χελιδόνια, ενώ έχει θητεία, επίσης, σε Ακρίτες Συκεών και τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Δημήτρης Λεόνογλου είναι 19χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός και προέρχεται από τις ακαδημίες του Μακεδονικού. Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν πήρε το βάπτισμα του πυρός με την ανδρική ομάδα καταγράφοντας συνολικά οκτώ συμμετοχές στη Γ’ Εθνική

Ευχαριστεί ωστόσο θερμά τον αμυντικό Γιώργο Γεωργιάδη, τον τερματοφύλακα Ξενοφών Οικονομόπουλο και τον γυμναστή της ομάδας τα τελευταία χρόνια Δημήτρη Παπαϊωάννου, για την άψογη συνεργασία τους με τον σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους διαδρομή.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected