Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κατσιαμήτας και Θωμάς στο ρόστερ!

Μετά τους Μπουσάι και Γαβαλά η ΑΕ Ερμιονίδας προχώρησε σε δύο ακόμη μεταγραφές.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κατσιαμήτα (26/02/1995, επιθετικός) με καταγωγή από την Κατερίνη, που την περσινή χρονιά αναδείχτηκε πρωταθλητής στη Γ Εθνική με τον Κρόνη Αργυράδων (παλαιότερα σε Πιερικό, Διαγόρα Σεβαστής, Πύδνα Κίτρους, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Βικτόρια Κολωνίας U19) αλλά και τον Βαγγέλη Θωμά (08/01/2000, μεσοεπιθετικός) που έμεινε ελεύθερος από την Προοδευτική και παλαιότερα αγωνίστηκε στην Χαλκηδόνα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας γεννήθηκε την 26/02/95 και ποδοσφαιρικά ξεκίνησε από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ όπου έμεινε για 3 χρόνια.

Μεταγράφηκε στην Γερμανική Βικτόρια Κολωνίας όπου έπαιξε μέχρι τα 18 του χρόνια και έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πιερικό Β Εθνική κ είχε 10 συμμετοχές. Μεταγράφηκε στον Αχιλλέα Ναιοκεσαριας και σε 14 ματς έβαλε 6 γκολ.

Στους 6 μήνες γύρισε στον Πιερικό Γ Εθνική όπου σε 15 συμμετοχές έβαλε 4 γκολ. Την επόμενη σεζόν μεταγράφηκε στην Πύδνα Κίτρους ομάδα Γ Εθνικής, έκανε 10 συμμετοχές και σε 6 μήνες μεταγράφηκε στον Διαγόρα Σεβαστής με 12 συμμέτοχες και 2 γκολ. Στο τέλος της σεζόν επιστρέφει για 3 φορά στον Πιερικό Γ Εθνική όπου κάνει 23 συμμετοχές και 3 γκολ.

Πέρσι αγωνίστηκε στον Κρόνο Αργυράδων με 18 συμμετοχές και 2 γκολ πετυχαίνονται και την άνοδο της ομάδας στη Β Εθνική. Ο Αλέξανδρος αποτελεί μια μεταγραφή ουσίας για την ομάδα μας.”

“H A.E ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ καλωσορίζει τον Ευάγγελο Θωμά στην οικογένεια της κ του εύχεται καλή χρονιά.

Ο Ευάγγελος αγωνίζεται ως εξτρεμ κ είναι γεννημένος την 8/1/2000 και ουσιαστικά είναι μια μεταγραφή ουσίας αφού αγωνίζεται ως “μικρός” τη νέα αγωνιστική περίοδο. Προηγούμενες ομάδες ΑΟ Χαλκηδόνας και την περσινή περίοδο 2018-2019 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με την ιστορική Προοδευτική έχοντας 18 συμμετοχές.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected