Κατηγορίες
Basket

Όλα στον αέρα στον Ιπποκράτη, τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στην Α2!

Μόνο ρόδινη δεν είναι η κατάσταση στον Ιπποκράτη, η οποία γίνεται όλο και χειρότερη, μετά και την διαφαινόμενη αποχώρηση του Στέφανου Χαρτοφύλη από τις τάξεις της.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το 12sports.gr αιτία στάθηκε ένα σημείωμα! Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομάδας της Κω βρήκε κολλημένο έξω από την πόρτα των γραφείων του συλλόγου ότι ότι μέχρι αύριο (28/7) θα πρέπει να αδειάσει ο χώρος, στον οποίο θα εγκατασταθεί ο νεοσύστατος Έσπερος.

Ο ίδιος εμφανίστηκε οργισμένος με την συγκεκριμένη εξέλιξη, και με δηλώσεις του στον ίδιο ιστότοπο δήλωσε απογοητευμένος, έχοντας αποφασίσει να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο του συλλόγου, με αποτέλεσμα πλέον η επόμενη μέρα του Ιπποκράτη να είναι μετέωρη : ««Μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο. Δεν αντέχω πολύ. Αύριο καλώ νέα διοίκηση να αναλάβει, μ’ αυτό το Δήμο δεν πάει άλλο. Θα γίνω πάρα πολύ κακός και δεν θέλω. Πριν από τρία χρόνια ο δήμαρχος κ. Κυρίτσης ζήτησε από μένα τα γραφεία του Ιπποκράτη για να γίνει η ταυτοποίηση στους μετανάστες. Αρνήθηκα να τα δώσω γιατί μόλις είχαμε προμηθευτεί και είχαμε μέσα είδη ένδυσης για τα τμήματα μας.

Μου εγγυήθηκε ότι δεν θα γίνει καμία ζημιά και όταν αντικρίσαμε τα γραφεία, μέχρι και την… ανάγκη τους είχαν κάνει μέσα. Φυσικά δεν πήραμε καμία αποζημίωση και δεν είπαμε τίποτα. Τώρα με το έτσι θέλω μας βγάζουν από τα γραφεία μας. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος και δεν θέλω να πω περισσότερα. Κατά 99% αποχωρώ από την ομάδα, στην οποία θα είμαι πάντα δίπλα αλλά όχι ως πρόεδρος. Ο Ιπποκράτης δεν φταίει σε τίποτα, είναι το ευχαριστώ για μία ομάδα που μας εκπροσωπεί στην Α2 Κατηγορία»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected