Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δυσοίωνο το μέλλον για τον Πανηλειακό, πιθανή ακόμη και η διάλυση!

Μήνες ολόκληρους μετά την ολοκλήρωση του περασμένου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τον Πανηλειακό να έχει αφήσει αναξιοποίητο όλο το μεγάλο διάστημα που μεσολάβησε και βέβαια πλέον να έχει τεράστιο πρόβλημα στην ύπαρξη επόμενης μέρας!

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, ο Ιούλιος έφτασε στο τέλος του και ο χρόνος πλέον πιέζει απολύτως ασφυκτικά, αφού άλλωστε σε λίγες μέρες λήγει κι η προθεσμία δηλώσεων στη νέα Γ’ Εθνική, αλλά ο Πανηλειακός δεν υπάρχει πουθενά και βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν! Σε όλα τα θέματα, αφού δεν έχει διοίκηση, δεν έχει παίκτες, δεν έχει κάποιο διαθέσιμο οικονομικό κεφάλαιο (ούτε ελάχιστο), δεν έχει τίποτα απολύτως!

Χωρίς διοίκηση, αφού η προηγούμενη είτε έχει αποχωρήσει στο ένα μέρος της, είτε είναι πλήρως ανενεργή στο άλλο (άλλωστε λήγει κι η θητεία της τυπικά στις 30/7), χωρίς παίκτες (αφού οι απερχόμενοι παρέμειναν άπρακτοι κι έπειτα έδωσαν και όλες τις “ελευθέρες”, ακόμα και νεαρών ντόπιων που προέρχονταν από την Ακαδημία, όπως οι Βουργουντζής, Διαμαντόπουλος, κ.α.) και προπάντων χωρίς νέα άτομα που να θέλουν να ασχοληθούν μέσα στο “τοξικό” περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί…

Με όλη αυτή την εικόνα και την κατάσταση που περιγράφεται περιληπτικά (μόνο), συμμετοχή του Πανηλειακού στη Γ’ Εθνική δεν μπορεί βέβαια να υπάρξει.

Το πιο πιθανό μάλιστα είναι να μην υπάρξει συμμετοχή ούτε και σε χαμηλότερη κατηγορία – αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά το προσεχές διάστημα.

Τις προσεχείς μέρες και προ των ύστατων στιγμών, κάποιοι μεμονωμένοι φίλοι του σωματείου πιθανόν να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια “αφύπνισης”, ακόμα και με τη δημόσια σύγκληση μιας συγκέντρωσης.

Σε κάθε περίπτωση, αν περάσει έτσι άκαρπη κι αυτή η εβδομάδα – όπως οι υπόλοιπες προηγούμενες – για τη μεγάλη ομάδα του νομού, τότε η κατάσταση θα είναι ουσιαστικά “μη αναστρέψιμη”…

error: Protected