Football League - Μεταγραφές

Οδεύει προς Καβάλα ο Okan Suleiman

Με την ανακοίνωση των αριθμών που θα φορούν στις φανέλες τους οι παίκτες της Ξάνθης τη νέα σεζόν, ουσιαστικά προανήγγειλε την αποχώρηση από την ομάδα του Οκάν Σουλεϊμάν.

Ο μουσουλμάνος παίκτης αποτελεί γέννημα – θρέμμα της περιοχής και από τα βασικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, από τους παίκτες που εκτιμάται ότι θα μπουν στην βιτρίνα το προσεχές διάστημα.

Γεννημένος τον Μάριο του 2000, πέρυσι είχε τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα και συνολικά 110 λεπτά συμμετοχής. Συμπεριελήφθη στην αποστολή που πήγε στο Πράβετς αλλά δεν είναι ανάμεσα στους 26 παίκτες, των οποίων ανακοινώθηκαν οι αριθμοί στις φανέλες.

Πέρυσι φορούσε το 23 αλλά αυτό φέτος δόθηκε στον Στέλιο Μαλεζά. Το ότι δεν υπάρχει το δικό του όνομα δεν οφείλεται στο γεγονός ότι δεν διάλεξε νούμερο, αλλά στο ό,τι δεν θα ανήκει στο ρόστερ της νέας σεζόν. Στην ομάδα θα εξακολουθήσει να ανήκει βέβαια, αλλά ια δοθεί δανεικός για να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του aox1967, ο Οκάν Σουλεϊμάν φέρεται να κλείνει για την επόμενη σεζόν στον γειτονικό ΑΟΚ με την μορφή υποσχετικής για έναν χρόνο. Την ίδια ομάδα που φέρεται, όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, να καταλήγει ένας ακόμα Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής, ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος που παίζει στα εξτρέμ, αυτός ως ελεύθερος.

«Η παρουσία των Στάρζεον, Πολέτο, Αμορίμ, Τζουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος και Φασίδη, κάνει δύσκολο το έργο του Ξανθιώτη παίκτη», σχολιάζει ο Χάρης Ευφραιμίδης στο aox1967. Ο δανεισμός του παίκτη ενδέχεται να ανακοινωθεί και την Δευτέρα και θα είναι στο χέρι του να αναπτυχθεί και να επιστρέψει πιο δυνατός, όπως συνέβη με τις περιπτώσεις του Λοντίγκιν, του Μαρσελίνιο, του Μπαξεβανίδη και του Λουτσιάνο…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected