Αθλήματα

Με πολύ κόσμο η “πρώτη” της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Μία σεζόν γεμάτη όνειρα και στόχους ξεκίνησε για την ΑΕΚ την Δευτέρα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ.

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, όλοι οι παίκτες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο ρόστερ, τόσο οι νέοι, όσο και οι παλιοί ήταν παρόντες, όπως και περίπου 100 φίλοι της Ένωσης που έδωσαν διαφορετικό τόνο στην προπόνηση με συνθήματα και καπνογόνα.

Οι νέοι αθλητές είναι οι Οζμουσούλ, Άρσιτς, Μόγια, Πλάζα Χιμένες, Γιόσμου, Κεδέρης, Χόγκας, Αραμπατζής, Μωραϊτης, ενώ αυτοί που ανανέωσαν είναι οι: Γεωργιάδης, Νικολαϊδης, Μυλωνάς, Δομπρής, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Ζαμπούνης, ο τελευταίος δεν έκανε προπόνηση, καθώς ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Το τεχνικό τιμ της ομάδας θα απαρτίζεται φέτος από τους Δημήτρη Δημητρούλια, Αλέξη Αλβανό και Δημήτρη Καφφάτο.

Ο Διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ και Αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Σταμάτης Παπασταμάτης ευχήθηκε καλή επιτυχία και υγεία τη νέα αγωνιστική περίοδο και έδωσε το μήνυμα για τη νέα σεζόν, σε Handball Premier, Κύπελλο Ελλάδος και Τσάλεντζ Καπ.

Από πλευράς της διοίκησης του συλλόγου «παρών» ήταν και ο B’ Αντιπρόεδρος Λευτέρης Αρχόντης.

Οι προπονήσεις της ομάδας χάντμπολ θα συνεχιστούν κανονικά τις επόμενες ημέρες με τον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας να είναι προγραμματισμένος για το Σαββατοκύριακο 21-22/09 με την πρεμιέρα της Handball Premier, ωστόσο προηγουμένως θα γίνουν φιλικά, ενώ η ομάδα θα συμμετέχει και σε ένα δυνατό τουρνουά στο εξωτερικό.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού ίντερ, ενώ θα αποκτηθεί και τρίτος τερματοφύλακας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected