Διάφορα

Συγκλονιστική επιστολή ιδιοκτήτη γραφείου τελετών για τους νέους ανθρώπους που χάνονται στην άσφαλτο : “Βαρέθηκα πια!”

Συγκλονίζει με την επιστολή που απέστειλε σε ελληνική ιστοσελίδα ένας ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, ο οποίος εξέφρασε την αγανάκτησή του για τους θανάτους νέων ανθρώπων στην άσφαλτο.

Όπως αναφέρει το SDNA, ο Τ.Μ. είναι ιδιοκτήτης γραφείου τελετών και τα απανωτά περιστατικά νέων ανθρώπων που χάνουν την ζωή τους ετησίως σε τροχαία δυστυχήματα είναι απόρροια της ελλιπούς οδικής παιδείας στην χώρα μας, σύμφωνα με τα όσα καταγράφει.

Με την επιστολή του στο cretalive.gr, ο Τ.Μ εκφράζει την αγανάκτηση και την οδύνη του για την έξαρση του φαινομένου και συγκλονίζει.

Αναλυτικά η επιστολή του:

«Αγαπητό cretalive,

σαν ιδιοκτήτης γραφείου τελετών έχω κουραστεί πνευματικά και ψυχικά να βλέπω νέους ανθρώπους από τροχαία στο νεκροτομείο.

Έχω βαρεθεί να βλέπω τους γονείς από έξω να κλαίνε, τα αδέρφια, οι αδελφές, οι παππούδες, οι γιαγιάδες, οι φίλοι, οι γνωστοί να μαζεύονται σε νεκροτομεία, σπίτια, εκκλησίες…

Οδηγική παιδεία μηδέν για όλους που παίρνουν μια μηχανή, ένα αμάξι, μεθυσμένοι ξενυχτισμένοι, φτιαγμένοι… δεν φταίει μόνο το οδικό δίκτυο, φταίμε και όλοι εμείς!

Πρέπει από το σχολείο να διδάσκεται η οδηγική συμπεριφορά. Όχι άλλοι νεκροί στους δρόμους μας, σας χρειαζόμαστε δίπλα μας και όχι πελάτες μας…

Βαρέθηκα πια…

Τ.Μ.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected