Κατηγορίες
Αθλήματα

Στον Φίλιππο Βέροιας ο πρωταθλητής του beach volley, Θοδωρής Παπαδημητρίου!

Από το θρίαμβο στον Αγ. Νικόλαο και τον τίτλο του πρωταθλητή που κατέκτησε μαζί με το Νιώπα στο πανελλήνιο μπιτς βόλεϊ, στον Φίλιππο Βεροίας!

Όπως αναφέρει το volleynews, ο Θοδωρής Παπαδημητρίου πριν προλάβει να καθαρίσει την άμμο από το πρόσωπο του, συμφώνησε με την νεοσύστατη ομάδα της Βέροιας που κάνει ένα εκπληκτικό μεταγραφικό σπριντ και ανακοινώνει το ένα όνομα μετά το άλλο, ώστε να προλάβει να «κτίσει» ένα ρόστερ ανόδου για την Volleyleague ανδρών.

Η ανακοίνωση για τον 34 χρόνο ακραίος/λίμπερο που έχει ύψος 1.89μ., ενώ έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Ελλάδας αναφέρει:

«Το ΔΣ του Φίλιππου Βέροιας, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή, Θοδωρή Παπαδημητρίου, ο οποίος άρτι αφιχθείς από τον Άγιο Νικόλαο, όπου στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδαςστο μπιτς βόλεϊ, υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας.Η διοίκηση της ομάδας του εύχεται , όπως σε όλους τους αθλητές της, μια καλή και επιτυχημένη χρονιά με επιτυχίες και διακρίσεις, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα μας.

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 9/01/1985, αγωνίζεται ως ακραίος/λίμπερο έχει ύψος 1.89μ., ενώ έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Ελλάδας.Ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 1998-1999 στα αναπτυξιακά τμήματα του Ηρακλή όπου μέχρι το 2003 ήταν μέλος της «χρυσής» εποχής του «Γηραιού». Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Μακεδονικό (2003-2004), Άριστοτέλη Σκύδρας (2004-2006), Άπόλλωνα Καλαμαριάς (2006-2009, 2010-2011, 2011-2012 μέχρι 31/12/2011), Άρη (2009-2010, 2013-2014).

Το 2012 αγωνίζεται για πρώτη φορά εκτός Θεσσαλονίκης για λογαριασμό του ΆΟ Κηφισιάς, ενώ το 2012-2013 φορά τη φανέλα της ΜΆΣ Νίκης Άιγινίου, ακολουθεί τη σεζόν 2014-2015 η κάθοδός του στα Χανιά, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα του ΣΦΠ Χανίων .

Επιστρέφει στη «Νύμφη του Βορρά» το 2016 για χάρη του «Γηραιού» και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Νέστωρα (2016-2017) για να βρεθεί τη σεζόν 2018-19 στη ΧΆΝΘ. Είναι διεθνής με την Εθνική μπιτς βόλεϊ, ενώ έχει στεφθεί τέσσερις φορές Πρωταθλητής Ελλάδας. Το 2007 με τον Μανώλη Δημητριάδη και 2016, 2017, 2019 με συμπαίκτη το Δημήτρη Νιώπα. Το 2002 με παρτενέρ τον Ά. Γκόρτσανιουκ, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U18 και το 2013 με τον Χ. Σακόγλου αναδείχθηκαν 2οι στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Άνδρών.Παράλληλα ως προπονητής των παγκορασίδων του Άρη πανηγύρισε το 2018 το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Φίλιππου Βέροιας Βόλεϊ ο Θοδωρής Παπαδημητριου δήλωσε τα εξής:«Γνωρίζω τους ανθρώπους που συγκρότησαν την ομάδα στη Βέροια, γιατί μεταξύ αυτών ήταν και ο άνθρωπος που βοηθούσε την πορεία της περσινή μου ομάδας, ΧΑΝΘ. Ξέρω ότι ο δημιουργός του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρης Πιτούλιας , έχει πάθος με το άθλημα και δεν έχει λείψει από καμία μεγάλη διοργάνωση στον κόσμο. Οντας λοιπόν λάτρης του βόλεϊ αλλά και της πόλης του, είχε τη φιλοδοξία να φτιάξει μία ομάδα την οποία θέλει να την ανεβάσει και να την καμαρώσει στην ελίτ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για αυτό και με τις μεταγραφές που έγιναν, η άνοδος αποτελεί για εμάς μονόδρομο και είναι ο μοναδικός μας στόχος. Ετσι με την οικονομική στήριξη του Δήμου Βέροιας, αλλά και των υπόλοιπων μελών της διοίκησης που επένδυσαν όνειρα και χρήματα σε αυτή την ομάδα, φτιάξαμε μία πολύ καλη
ομάδα και ελπίζουμε ότι στο τέλος της σεζόν, παρόλο που υπάρχουν κι άλλες αξιόλογες ομάδες στην Ά2, θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουν την άνοδο στη Volleyleague.

Με πολλά από τα παιδιά που αποκτήθηκαν όπως ο Τζελάτης, ο Ντίνας ο Στίγγας, ο Παπάζογλου υπήρξαστο παρελθόν συμπαίκτης και νομίζω πως πάνω από όλα θα φτιάξουμε μια ομάδα με καλό κλίμα, το οποίο θα βγαίνει και στο γήπεδο. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια του Φίλιππου Βέροιας και είμαι βέβαιος πως θα τους κάνουμε να αγαπήσουν το βόλεϊ, όσο και το χάντμπολ.

Θέλουμε να είναι γεμάτο το γήπεδο σε κάθε αγώνα μας και να’ ναι σίγουροι ότι εμείς θα δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό για να είναι χαρούμενοι και περήφανοι για την ομάδα της πόλης τους. Πάνω από όλα όμως αξίζει να είναι κοντά μας σε κάθε ματς, αφού θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου, όχι μόνο για τα επίπεδα της κατηγορίας, αλλά γενικότερα. Να ευχηθώ λοιπόν υγεία πάνω από όλα σε όλα τα παιδιά και πολλή όρεξη για δουλειά»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected