Super League 1

Ισόπαλο το φιλικό της ΑΕΚ με την Μπασακσεχίρ, τραυματίστηκε ο Τσιγκρίνσκι

Η ΑΕΚ στην πρόβα τζενεράλε μπορεί να ήταν καλή αλλα δεν κατάφερε να νικήσει την Μπασακσεχίρ (0-0), με την «Ένωση» να πονάει για τον τραυματισμό του Τσινγκρίνσκι

Το τελευταίο της φιλικό πριν από τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις η ΑΕΚ παρότι ήταν καλύτερη τελικά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και έμεινε στο 0-0 με την Μπασακσεχίρ στο ΟΑΚΑ. Η «Ένωση» παρόλα αυτά δεν στέκεται στο ματς αλλά στον τραυματισμό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός αμυντικός σε μια φάση του φιλικού με τη Μπασάκσεχιρ τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστικά αλλαγή. Το πρόβλημα είναι στο δεξί γόνατο του παίκτη, ο οποίος αμέσως πήγε στον πάγκο και πέρασε στη θέση του ο Σβάρνας. Πλέον άπαντες στην ομάδα θέλουν να δουν την κατάσταση που είναι ο Ουκρανός ενόψει των αγώνων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Μιγκέλ Καρντόσο έκανε την έκπληξη καθώς άφησε εκτός ενδεκάδας τους Λιβάγια, Ολιβέιρα και Χουλτ. Ο Μπάρκας ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Λόπες και Παουλίνιο στα δύο άκρα και τους Τσιγκρίνσκι-Βράνιες στόπερ. Σιμόες και Σιμάο ήταν το πορτογαλικό δίδυμο στον άξονα, με την τριπλέτα Μάνταλου, Βέρντε και Ζεράλδες να κινούνται πίσω από τον Κλωναρίδη στο 4-2-3-1.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο onsports.gr

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Καρντόσο): Μπάρκας, Λόπες (65’ Χουλτ), Παουλίνιο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι (25’ Σβάρνας), Σιμόες, Σιμάο (79’ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (65’ Λιβάγια), Ζεράλδες, Βέρντε (65’ Αλμπάνης), Κλωναρίδης (65’ Ολιβέιρα).

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (Οκάν): Γκιουνόκ, Καϊσάρα, Πονκ, Σετζού, Μπέιτς, Τεκντεμίρ, Καχβετσί, Βίστσα, Ρομπίνιο (46’ Μοσορό), Γκούλμπραντσεν, Κριβέλι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P