Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Δεύτερη μεταγραφή για τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

Μετά την Εύα Αργυροπούλου, το γυναικείο τμήμα του Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας προχώρησε στη δεύτερη μεταγραφή του.

Ο λόγος για την 13χρονη Σοφία Μαργαρίτη, η οποία ανήκε μέχρι πρότινος στον ΠΑΟΚ Κουλούρας και θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα :

«Μετά τη συμφωνία με το Γιάννο Γιάννη για το γυναικείο τμήμα του συλλόγου, που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΟ στη Β´ Εθνική κατηγορία, έγιναν και οι πρώτες κινήσεις – μεταγραφές, που αποτελούν προσωπική επιλογή του προπονητή .

Πρόκειται για την Εύα Αργυροπούλου , από τις Νεφέλες Πιερίας, πολυεργαλείο στα χέρια του προπονητή . Τη μεταγραφή ανέλαβε ο Αγάπιος Αναστασιάδης ιδιοκτήτης της εταιρείας «La Cucina».

Δεύτερη μεταγραφή, με το βλέμμα στο μέλλον, πρόκειται για τη Μαργαρίτη Σοφία γεν. 2006 , από τον ΠΑΟ Κουλούρας, με πολλά προσόντα και πολύ καλή τεχνική.

Ο Αγροτικός Αστέρας καλοσωρίζει τα δυο κορίτσια στη γυναικεία ομάδα, τις εύχεται να είναι γερές και δυνατές ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν επάξια στις προκλήσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όσες αθλήτριες επιθυμούν, μπορούν να ενταχθούν στη γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα , με την έναρξη της προετοιμασίας που θα ανακοινωθεί στο επόμενο διάστημα .

Πληροφορίες για τη λειτουργία του γυναικείου τμήματος θα δίνονται στα τηλέφωνα :
Πρόεδρος Θωμάς Παζαρτζικλής 6977821344.
Αντιπρόεδρος Αγγελική Κουμπιτσα 6978449028
Γεν. Γραμματέας Γεώργιος Βλάχος 6977351765.
Υπεύθυνος γυναικείου τμήματος Γιάννης Γιάννος 6972913929.»