Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ιστορική στιγμή για τη Ζαχάρω, το “καμάρι” της ο Ολυμπιακός στη Γ Εθνική!

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως αποδέχτηκε την πρόσκληση-πρόκληση ώστε να καλύψει τη θέση που άδειασε και να συμμετάσχει στη νέα Γ’ Εθνική της προσεχούς περιόδου, όπως προκύπτει μετά και την ευρεία σύσκεψη το απόγευμα της Τετάρτης στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζαχάρως.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, για τους τριταθλητές στην ΕΠΣ Ηλείας το περιθώριο δήλωσης συμμετοχής εξέπνεε την Παρασκευή, ωστόσο αποφάσισαν να το πράξουν άμεσα και να αντικαταστήσουν τον Ξενοφώντα Κρεστένων.

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως κατέκτησε τη μια και μοναδική φορά στην ιστορία του τον τίτλο της ΕΠΣΗ, τη σεζόν 2000-01, υπό τις οδηγίες και τότε του Άρη Ρουμελιώτη (που έχει επιστρέψει ξανά φέτος στην ομάδα στην ίδια θέση και θα την καθοδηγήσει στο νέο εγχείρημα)! Όμως δεν έμελλε να ανέβει στην τότε Δ’ Εθνική, καθώς δεν προχώρησε από τα τότε υπάρχοντα μπαράζ Πρωταθλητών, όπου ανέβηκε από εκείνο τον όμιλο ο Εθνικός Πειραιώς (τότε λεγόταν ΑΟ Μάνης). Την επόμενη σεζόν, η ΕΠΟ αποφάσισε να ανεβαίνουν τρεις από κάθε νομό. Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως κατέλαβε την τρίτη θέση (πίσω από Αίαντα Γαστούνης και Ηλειακό Λεχαινών) και ανέβηκε στη Δ’ Εθνική, όπου και αγωνίστηκε την επόμενη σεζόν, χωρίς πάντως να παραμείνει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected