Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πανηλειακός – Ο προπονητής και οι δύο πρώτες μεταγραφές

Με την πίεση του χρόνου πάντα έντονη πλέον και με διαρκή την προσπάθεια των λιγοστών ως τώρα ανθρώπων για να βρεθούν οικονομικές κι αγωνιστικές λύσεις, συνεχίζεται η προσπάθεια του Πανηλειακού αυτό το διάστημα.

Στόχος να δημιουργηθεί μια ομάδα για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα παλέψει σε αυτό.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, ο Κώστας Λούσκος είναι ο προπονητής που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία.

Ο Πατρινός στην καταγωγή, που αρχικά ήρθε στον Πανηλειακό και τον Πύργο πριν πολλά χρόνια ως νεαρός ταλαντούχος παίκτης τότε (τέλη δεκαετίας ’80) ενώ μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του, έχει μείνει μόνιμα στην πόλη μαζί με την οικογένεια του που στο μεταξύ έχει δημιουργηθεί. Στα 47 χρόνια του πλέον, κι αφού κατά την περσινή περίοδο κατείχε το πόστο του άμεσου συνεργάτη στο τεχνικό τιμ, αρχικά του Αλέξανδρου Μαντζούνη και εν συνεχεία του Άγγελου Διγκόζη, ενώ είχε βρεθεί στο ίδιο πόστο στον πάγκο των ερυθρόλευκων και το 2012, ως βοηθός του τότε προπονητή της ομάδας, Στέλιου Γιαννακόπουλου, τώρα αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία με πολλές αντιξοότητες.

Την ίδια ώρα, η ομάδα του Πύργου ολοκλήρωσε την απόκτηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή, Σταύρου Δαλαβούρα, αμυντικός και δεξί μπακ-χαφ, ο οποίος παλιότερα έχει αγωνιστεί στον Π.Φ.Ο. Πανόπουλου, ενώ κατά την τελευταία πενταετία αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος του Ενιπέα Λαντζοΐου στην Α1 κατηγορία Ηλείας, έχοντας επίσης αγωνιστεί μέσα σε αυτό το διάστημα, για ένα γύρο με τις φανέλες των Α.Ο. Κυπαρισσίας και Χερσονήσου αντίστοιχα.

Επαφές γίνονται και με άλλους Ηλείους παίκτες ενώ υπάρχει προφορική συμφωνία και με τον μεσοεπιθετικό Θανάση Ασημακόπουλο, ενώ προχωρημένες είναι οι συζητήσεις και με κάποιους ακόμα πρώην παίκτες της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected