Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Συνεχίζει στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας ο Δήμος Συμπεθέρης, αποχωρεί ο Κουβατσίδης

Την παραμονή του Δήμου Συμπεθέρη για μια ακόμη σεζόν ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, την ίδια ώρα που παρελθόν αποτελεί ο Αργύρης Κουβατσίδης.

Ο 36χρονος (06/04/1983) αμυντικός θα αγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στους «κυανόλευκους», με τους οποίους είχε πέρσι 28 συμμετοχές, 2301 λεπτά και ένα γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ στην καριέρα του έχει μια σημαντική πορεία με ΦΑΣ Νάουσα, Βατανιακό, Λευκάδια, ΑΕ Αλεξάνδρειας, Εθνικό Κατερίνης, Αχαρναϊκό, Πιερικό και Βέροια.

Ο Αργύρης Κουβατσίδης (08/09/1991, αμυντικός) είχε 20 συμμετοχές με τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, Αχιλλέα Νεοκάστρου και Λευκάδια.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«Σε μια ακόμη σημαντική ανανέωση προχώρησε η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας μετά από την θετική εισήγηση του τεχνικού Γιάννη Καψαλιάρη,καθώς ο Δήμος Συμπεθέρης θα συνεχίσει να φοράει τα χρώματα της Αγίας Μαρίνας και την σεζόν 2019-2020.

Παίκτης με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα θα αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό εργαλείο στα χέρια του τεχνικού επιτελείου δίνοντας λύσεις ουσιαστικές.

Ο 36χρονος (06/04/1983) με θητεία σε ΦΑΣ Νάουσα, Βατανιακό, Λευκάδια, ΑΕ Αλεξάνδρειας, Εθνικό Κατερίνης, Αχαρναϊκό, Πιερικό,Βέροια, και στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων από σήμερα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας διαψεύδοντας δημοσιεύματα που ήθελαν τον παίκτη μακριά από τον σύλλογο.»

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μέγα Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον ποδοσφαιριστή Αργυρή Κουβατσιδη καθως αποχώρει από το ρόστερ!

Του ευχόμαστε τα καλύτερα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την Πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα μας!

Καλή ποδοσφαιρική χρόνια χωρίς Τραυματισμούς!»