Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Λύση στα εξτρέμ με Balsa Cejovic για τον ΠΑΟΚ

Ο 20χρονος Μπάλσα Τσέγιοβιτς θα είναι ο πρώτος ξένος αθλητής που θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ στη νέα Handball Premier, σύμφωνα με πληροφορίες του e-handball.gr.

Διεθνής με την Εθνική νέων του Μαυροβουνίου, ο Τσέγιοβιτς έχει ύψος 1,77μ. και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ. Διακρίνεται για την ταχύτητα και την τεχνική του και θεωρείται από τα κορυφαία ταλέντα στην πατρίδα του. Αγωνιζόταν στην RK Mornar του Μπαρ.

Ο Τσέγιοβιτς αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 16 Αυγούστου, ενώ η προετοιμασία του ΠΑΟΚ πρόκειται να ξεκινήσει το απόγευμα της Δευτέρας (12 Αυγούστου), στο στάδιο της Νεάπολης.

Πολύ πιθανόν τις επόμενες ημέρες ο ΠΑΟΚ να κινηθεί και για την απόκτηση ενός αριστερόχειρα περιφερειακού, ώστε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι τα νέα πρόσωπα στο φετινό ρόστερ θα είναι οι Γιώργο Παπαβασίλης (ΧΑΝΘ), Χρύσανθος Τσαναξίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Γιώργος Ελευθεριάδης (Αρίων Πτολεμαΐδας), Μανώλης Ιωαννίδης (ΧΑΝΘ), Θάνος Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), ενώ επιστρέφει και ο Στάθης Κεσίδης, που πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Αερωπό Έδεσσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected