Κατηγορίες
Αθλήματα

Άνετη πρόκριση για Σάκκαρη στο Σινσινάτι

Η Μαρία Σάκκαρη έχασε μόνο 3 games από την Camila Giorgi, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Western & Southern Open στο Σινσινάτι.

Όπως αναφέρει το tennisnews. η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε της Ιταλίδας με 6-3, 6-0 και πήρε σε μια κάτι περισσότερο από μια ώρα την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Western & Southern Open.

Και οι δυο παίκτριες δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και έγιναν break στα 5 πρώτα games, 3 για τη Σάκκαρη και 2 για την Giorgi. Η Μαρία ήταν η πρώτη που κράτησε το σερβίς της, για να προηγηθεί με 4-2, ενώ έκανε ένα ακόμη break στο 9ο game και ολοκλήρωσε το σετ με 6-3.

Παίζοντας χωρίς καμιά πίεση, η Μαρία κυριάρχησε στο 2ο σετ, στο οποίο δεν έχασε ούτε ένα game, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τον αγώνα με 8 συνεχόμενα κερδισμένα games και να “κλειδώσει” την πρόκριση σε 63 λεπτά.

Μετά τις ήττες της στα ημιτελικά του Σαν Χοσέ και στον 1ο γύρο του Τορόντο, η Μαρία επέστρεψε στις επιτυχίες και πήρε ένα εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Σινσινάτι. Εκεί θα συναντήσει την Petra Kvitova, στην πρεμιέρα της Τσέχας στο τουρνουά.

Πρόκριση και στο διπλό

Η Μαρία Σάκκαρη και η Anett Kontaveit κέρδισαν τον πρώτο τους αγώνα στο Σινσινάτι και προκρίθηκαν στον 2ο γύρο του διπλού του Western & Southern Open.

Η Σάκκαρη και η Kontaveit έχασαν το 1ο σετ από τις Raluca Olaru και Zhaoxuan Yang, αλλά γύρισαν το ματς και έφτασαν στη νίκη με 4-6, 6-2, 10-8, έπειτα από 1 ώρα και 28 λεπτά παιχνιδιού.

Μετά την πολύ καλή νίκη της στο μονό, όπου επιβλήθηκε της Camila Giorgi με 6-3, 6-0, η Σάκκαρη πανηγύρισε άλλη μια πρόκριση σήμερα κι έτσι θα αγωνιστεί δυο φορές και αύριο στο Σινσινάτι.

Στο μονό θα αντιμετωπίσει για τον 2ο γύρο την Petra Kvitova στις 02:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας (ξημερώματα Τετάρτης), ενώ αργότερα θα παίξει και στο διπλό, ενάντια στις Su-wei Hsieh και Barbora Strycova.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected