Κατηγορίες
Basket

Πήρε Θυμνιό το Στρατώνι, στο ρόστερ ακόμη τρεις

Τρεις πολύ σημαντικές μετεγγραφές ανακοίνωσε το Στρατώνι, το οποίο συμφώνησε με τους Ανδρέα Ψευτογκά, Δημήτρη Κυριλή και Ναούμ Θυμνιό.

Όπως αναφέρει το basketblog, τις πρώτες του μετεγγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε το Στρατώνι, το οποίο απέκτησε τους Δημήτρη Κυριλή και Ανδρέα Ψευτογκά, ενώ προχώρησε και στην απόκτηση του Ναούμ Θυμνιού, που αποτελεί και τον παίκτη εκείνο που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο σκορ. Δεν λείπουν βέβαια και οι κινήσεις που αποβλέπουν στο μέλλον, όπως αυτή του Χρήστου Καραδήμα, ο οποίος θα φορά τη φανέλα του Στρατωνίου από τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Σ.Α Στρατωνιου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους αθλητές : Ψευτογκα Ανδρέα (25,1.86) από τη Γέφυρα, Θυμνιο Ναούμ (34,1.97) από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, Κυριλη Δημήτρη (22,1.92) από τον Διαγόρα Δρυοπιδεων και Καραδημα Χρήστου (23,1.90) από τους Τιτάνες Παλαμά

. Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία. Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές Δοξακη Κώστα, Μπουρδανο Σωτήρη, Κολοκοτρώνη Βασίλη, Μπεγα Ραφαήλ, Κοκκιο Γιώργο, Δημητρακα Βαγγέλη, Φλιατη Γιάννη, Γεωργιαδη Χάρη, Κοτζαγιαννη Θεόφιλο, Πολιτοπουλο Γιώργο και Σιδηροηλια Θωμά για την προσφορά του στην ομάδα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected