Football League - Μεταγραφές

Στον Ασπρόπυργο οι Stevanovic και Sreckovic, ανανέωσαν οκτώ

Την απόκτηση των Λούκα Στεβάνοβιτς και Νέναντ Σρέτσκοβιτς ανακοίνωσε ο Ασπρόπυργος, ενώ παρέμειναν στο ρόστερ 8 ποδοσφαιριστές.

Ο πρώτος είναι 20 ετών (φωτ. 25/12/1998), μέσος που είχε 14 συμμετοχές πέρσι με τη Νάπρεντακ στην πρώτη κατηγορία Σερβίας (παλαιότερα στην U19 της ΟΦΚ Βελιγραδίου) ενώ ο Νέναντ Σρέτσκοβιτς είναι 31 ετών (11/04/1988), μέσος που προέρχεται από τη Radnik Bijeljina και παλαιότερα έπαιξε σε Κρσκο, Κολουμπάρα, Κόπερ, Ραντ, Ντε Γκράαφσαπ, Ερυθρό Αστέρα, Ποζάρεβατς και Σρεμ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Η Δ.Ε. της Π.Α.Ε. Ένωση Ασπροπύργου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σέρβου ποδοσφαιριστή STEVANOVIC LUKA.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 21 χρονών και αγωνίζεται ως Μέσος. Την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Napredak ομάδα Super Liga Σερβίας και πρόπερσι στην OFK Beograd U19.

Καλωσορίζουμε τον STEVANOVIC LUKA στην οικογένεια της Π.Α.Ε. Ένωση Ασπροπύργου και του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση των στόχων”

“Η Δ.Ε. της Π.Α.Ε. Ένωση Ασπροπύργου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σέρβου ποδοσφαιριστή SRECKOVIC NENAD.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 31 χρονών και αγωνίζεται ως Επιθετικός. Την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Radnik Bijelijina ομάδα Premier Liga Βοσνίας.Έχει αγωνιστεί επίσης Ερυθρό Αστέρα (Σερβία), Φρέντικστραντ (Νορβηγία), Ντε Γκράαφσαπ (Ολλανδία), Ράντ (Σερβία), Κόπερ.

Καλωσορίζουμε τον SRECKOVIC NENAD στην οικογένεια της Π.Α.Ε. Ένωση Ασπροπύργου και του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση των στόχων”

“Η ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές:

Κατσούλη Σάκη (Τερματοφύλακας)
Σταγάκη Μιχάλη (Αριστερό Μπακ)
Ζώνα Παναγιώτη (Κεντρικός Αμυντικός)
Λογοθέτη Φώτη (Κεντρικός Αμυντικός)
Νικολάου Οδυσσέα (Αμυντικός Μέσος)
Λογοθέτη Άγγελο (Μέσος)
Σταύρου Ηλία (Μέσος)
Κωσταρά Φώτη (Επιθετικός)”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected