Super League 1 - Μεταγραφές

Προφορική συμφωνία ΟΦΗ – ΑΕΚ για Γιακουμάκη

Στον ΟΦΗ ποτέ δεν είχαν παρατήσει την περίπτωση του Γιώργου Γιακουμάκη και τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση πίεσε περισσότερο την Ένωση και να κλείνει το θέμα με τον παίκτη να έρχεται ως δανεικός.

Όπως αναφέρει το gentikoule, η συμφωνία του περασμένου Γενάρη ανέφερε πως ο ΟΦΗ είχε οψιόν αγοράς για την απόκτηση του αλλά σε περίπτωση που υπήρχε πρόταση, μεγαλύτερη αυτής, από ομάδα του εξωτερικού τότε εκείνη αποκτούσε προτεραιότητα για τον Γιακουμάκη.

Όπως είναι γνωστό, στα γραφεία της ΑΕΚ έφτασαν αρκετές προτάσεις, με αυτήν της Μπρέντα να έχει δημοσιοποιηθεί με τον ΟΦΗ να πιέζει για την απόκτηση του Γιακουμάκη. Έτσι από τον ΟΦΗ προτάθηκε, να αποκτηθεί ως δανεικός και σε περίπτωση που του χρόνου πουληθεί από την ΑΕΚ, τότε η ομάδα θα κρατήσει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Ο λόγος που ο ΟΦΗ προχώρησε σε αυτήν την πρόταση είναι γιατί πιστεύουν αρκετά στον Γιακουμάκη και εντός του συλλόγου θεωρούν πως κάνοντας μια γεμάτη χρονιά είναι σε θέση να καρπωθεί ο σύλλογος ένα σημαντικό ποσό. Αυτό είναι ένα υποθετικό σενάριο, ασφαλώς, όμως είναι και δείγμα του πως σκέφτονται στον ΟΦΗ για τον Γιώργο Γιακουμάκη και την πίστη τους στο ταλέντο του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected