Κατηγορίες
Αθλήματα

“Λύγισε” στα προημιτελικά ο Κοκκινάκης

Ο Θανάσης Κοκκινάκης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ricardas Berankis και ολοκλήρωσε την πορεία του στα προημιτελικά του Odlum Brown Van Open στο Βανκούβερ.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Κοκκινάκης γνώρισε την ήττα από τον Berankis με 2-6, 6-4, 6-3 σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες αγώνα και αποχαιρέτησε το Βανκούβερ του Καναδά.

Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός πέτυχε 11 άσους και έκανε πολύ δυνατό ξεκίνημα στο παιχνίδι, κάνοντας 2 break στο 1ο σετ, για να το κατακτήσει με 6-2.

Στα δυο επόμενα σετ ωστόσο ο Λιθουανός, Νο. 1 στο ταμπλό και Νο. 76 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν απειλήθηκε με break point και “έσπασε” από μια φορά σε κάθε σετ το σερβίς του Κοκκινάκη, για να ολοκληρώσει την ανατροπή σε 1 ώρα και 47 λεπτά παιχνιδιού.

Θυμίζουμε πως ο Berankis είχε σταματήσει στα τρια σετ και την πορεία του Μιχάλη Περβολαράκη στον 2ο γύρο του δυνατού Challenger του Βανκούβερ, μετά από μια πολύ καλή προσπάθεια του Έλληνα τενίστα. Στα ημιτελικά της διοργάνωσης του Καναδά, θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Go Soeda.

Ο Κοκκινάκης θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, καθώς πήρε τη wild card της Tennis Australia και θα αγωνιστεί απευθείας στο κυρίως ταμπλό του US Open σε κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected