Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

Στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας ο Γρηγόρης Αργυρίου

Στην Αγία Μαρίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γρηγόρης Αργυρίου.

Ο 26χρονος (28/05/1993) αμυντικός αγωνίστηκε τον τελευταίο 1.5 χρόνο στους “κυανόλευκους” και την περσινή χρονιά κατέγραψε 16 συμμετοχές και 6 γκολ, όντας εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού.

Έχει θητεύσει στο παρελθόν σε ΓΑΣ Ροδοχωρίου, Φίλιππο Αλεξάνδρειας και ΑΣ Ειρηνούπολης.

Αναλυτικά :

“Σε μια πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης προχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Ο πρόεδρος κ Καλαιτζίδης Ανδρέας και ο τεχνικός διευθυντής Βασιλης Κατσούλης πυροδότησαν μεταγραφική «βόμβα» με την ανακοίνωση της απόκτησης του Γρηγόρης Αργυρίου.

Ακούγεται κλισέ, όμως, αυτή τη φορά Ο πρόεδρος κ Καλαιτζίδης Ανδρέας και ο τεχνικός διευθυντής Βασιλης Κατσούλης (πήρε πάνω του όλες της συζητήσεις και έπεισε τον ποδοσφαιριστή) πραγματικά πυροδότησαν… βόμβα, μιας και η ικανότητες το ταλέντο η ποδοσφαιρική ποιότητα του Γρηγόρη Αργυρίου είναι αδιαμφησβήτίτες.

Η απόκτηση του Γρηγόρη Αργυρίου είναι μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία του Μέγα Αλέξανδρου αφού ο ικανότατος πλάγιος μπακ είχε δελεαστικές προτάσεις από από ομάδες μεγαλύτερων κατηγόριων είναι σίγουρο πως θα πρόσδοση ποιότητα και εμπειρία στο είδη καλό σύνολο που έχουν δημιουργήσει ο Πρόεδρος κ Ανδρέας Καλαιτζίδης πάντα σε συνεργασία με τον προπονητής Γιάννης Καψαλιάρη και τον τεχνικό Διευθυντή κ Βασίλη Κατσούλη.

Ο Πρόεδρος κ Καλαιτζίδης Ανδρέας και το Δ.Σ. του εύχονται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Μέγα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected