Κατηγορίες
Αθλήματα

Ένα από τα καλύτερα overrule στην ιστορία του τένις! (vid)

H Madison Keys, η Sofia Kenin και χιλιάδες θεατές, ήταν μάρτυρες σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά overrule που έχουμε δει ποτέ στην εποχή του hawk-eye! Δείτε το στιγμιότυπο.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Keys δεν μπορούσε να πιστέψει πως η μπάλα της Kenin βρήκε τη γραμμή, αλλά και πως έχασε ένα από τα challenge που είχε, καθώς η chair umpire του αγώνα, Julie Kjendlie, μόλις είχε κάνει ένα από τα πιο επιτυχημένα overrule στην σύγχρονη ιστορία του αθλήματος!

“Ήταν τρελό. Το είδα στην οθόνη και σκέφτηκα αμέσως πως ήταν έξω. Μετά ζούμαρε και σκεφτόμουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να το είδε κάποιος αυτό. Ήταν τόσο καλό”, δήλωσε η Keys μετά τον αγώνα, η οποία έδωσε και τα εύσημα στους διαιτητές για τη δύσκολη αποστολή που φέρνουν εις πέρας.

“Συχνά με εντυπωσιάζουν τέτοιες αποφάσεις, γιατί δεν είναι εύκολο. Οι μπάλες πάνε πολύ γρήγορα και εντυπωσιάζομαι με τη δουλειά τους. Το 85% των αποφάσεων που παίρνουν είναι σωστές.”

Η Keys κέρδισε την Kenin στον χθεσινό ημιτελικό του Western & Southern Open με 7-5, 6-4 και απόψε θα αντιμετωπίσει την Svetlana Kuznetsova, στη διεκδίκηση του σημαντικότερου τίτλου της καριέρας της.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected