Κατηγορίες
Super League 1 - Super League 2

Πανιώνιος – Λεβαδειακός 1-2

Οι Βοιωτοί νίκησαν 2-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Πρώτο «θύμα» του VAR ο Σένκα.

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο Λεβαδειακός στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας και έφυγε νικητής από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας του Πανιωνίου με 2-1. Κόντρα στους γηπεδούχους, οι οποίοι ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα τις επίσημες υποχρεώσεις τους οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού είχαν την πρωτοβουλία και αιφνιδίασαν με πλασέ του Μάντζιου στο 8′ έπειτα από σέντρα του Χατζηλάμπρου.

Το 0-2 ήρθε στο 26′ με αυτογκόλ του Μανιάτη έπειτα από πλάγιο του Παντελιάδη στην καρδιά της άμυνας. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Τσιλούλη στο 26′. Δύο δοκάρια είχε ο Λεβαδειακός με τους Συμελίδη (20′), Καραχάλιο (56′), ενώ είδε και τον Σένκα να παίρνει κόκκινη και να γίνεται το πρώτο «θύμα» του VAR. Συγκεκριμένα, στο 76′ ο διαιτητής Τσαμούρης τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μίκο, αλλά όταν είδε την οθόνη του VAR την πήρε πίσω και του έδειξε κόκκινη.

Συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μαλέρμπ, Σαραμαντάς (72′ Λυμπεράκης), Σταυρόπουλος (46′ Μίκο), Ευαγγέλου, Μανιάτης, Μιλόγεβιτς (46′ Οικονομίδης), Κόρμπος (60′ Παπαγεωργίου), Άρτσε (72′ Σίντι Αλί), Τσιλούλης, Καμαρά, Δούμτσιος (60′ Σέλκος).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Κοκκαλάς, Χατζηλάμπρος, Παντελιάδης, Λιάγκας, Τσάπρας (46′ Καραχάλιος), Μητρόπουλος (46′ Καστιγιόν), Σανάμπρια (46′ Νίκας), Κονέ, Σαβαντογκό, Συμελίδης, Μάντζιος (34′ Ιωαννίδης).

*Fl News

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected