Κατηγορίες
Basket

Στους Αετούς Βέροιας ο Βασίλης Γκανάς

Την 5η τους μεταγραφή ανακοίνωσαν πριν λίγη ώρα οι Αετοί Βέροιας.

Ο λόγος για τον Βασίλη Γκανά, που μετά από 5 χρόνια στον συμπολίτη ΑΟΚ, θα αγωνιστεί στους νεοφώτιστους της Γ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση των Αετών Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Γκανά.

Ο 35χρονος (14/06/1984) αθλητής έχει μια πολύ σημαντική παρουσία στους Ημαθιώτικους συλλόγους και με το ήθος που τον χαρακτηρίζει, είναι απόλυτα αποδεκτός από τη μπασκετική και όχι μόνο κοινωνία της περιοχής.

Ξεκίνησε να μαθαίνει τα μυστικά του αθλήματος στην Ακαδημία TSV Schwaben Augsburg στη Γερμανία, όπου διέμενε οικογενειακά μέχρι το 1998, χρονιά που επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα.

Το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου εντάχθηκε στον Φίλιππο Βέροιας και συγκεκριμένα στο παιδικό τμήμα του συλλόγου, για να ακολουθήσει η παρουσία του επί 13 χρόνια στον ΑΟΚ Βέροιας.

Το 2012 έγινε μέλος του Ζαφειράκη Νάουσας, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2014, όταν επέστρεψε στη Βέροια για να ενταχθεί στον ΑΟΚ, όπου αγωνιζόταν μέχρι πέρσι.

Η μεταγραφή του Βασίλη Γκανά είναι η 5η κατά σειρά για τους Αετούς Βέροιας, που έχουν ήδη ανακοινώσει την απόκτηση των Ιωάννη Αλευρίδη, Μανώλη Σταυρουλάκη, Αλέξανδρου Ζησιού και Μάριου Τρομπούκη.

Βασίλη, σου ευχόμαστε μια εποικοδομητική χρονιά στους Αετούς, να έχεις προτίστως την υγεία σου και να ευχαριστηθείς το μπάσκετ όπως έπραξες στα 25 περίπου χρόνια στα παρκέ!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected