Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Φιλικό συμπερασμάτων του ΟΦ Ιεράπετρας με τον ΑΟ Πόρου (vid)

Ανταπόκριση: Γαρυφαλλιά Σταματάκη

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ο ΟΦ Ιεράπετρας, όπου και επικράτησε του Πόρου με 3-1.

Μάλιστα, οι ασπρόμαυροι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο καταφέρνοντας να πετύχει και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 22’ ο Καραγιάννης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ, όπου και το επιχείρησε, μένοντας αμαρκάριστος από τους αμυντικούς του Πόρου.

Ο Χιντζίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλα Βασίλη Χατζηπαναγή κατάφερε στο 35ο λεπτό να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων, ενώ το 2-1 διαμόρφωσε ο Φράγκος με ψιλοκρεμαστό σουτ. Μάλιστα η ομάδα της Ιεράπετρας είχε την ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματα της, έπειτα από καταπληκτικό σουτ από η γραμμή της περιοχής του Μέμου, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Το 3-1 ήρθε λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Σμίλτο. Συγκεκριμένα, ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Σμίλτος έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή κάνοντας το τελικό 3-1.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγη στη μνήμη του Μανώλη Φουστανάκη.

Συνθέσεις

ΟΦ Ιεράπετρας (Γ. Μάγγος): Μπένκο, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Μάγκας, Σέχου, Βογιατζής, Ανυφαντάκης, Μηνάς, Πανταζής, Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσάμης, Πλανάι, Χρυσοφάκης, Κατσικοκέρης, Σμίλτος, Δερμιτζάκης, Πυθαρούλης, Μέμος, Αναστασόπουλος, Σκόνδρας. Ξανά στον αγώνα Βογιατζής και Παπαδόπουλος.

ΑΟ Πόρος (Λ. Τιτομιχελάκης): Ζαφειρης, Καρβελάς, Λουμπάκης, Σηφάκης, Μαυροειδής, Τορομανίδης, Μαγάκης, Φράγκος, Πήλιος, Σκουλάς, Μαραθιανός.

Αγωνίστηκαν και οι: Χρήστου, Χρηστάκης, Σπηλιώτης, Χατζησεβαστός, Δαμιανάκης, Μμοτσέλα, Τριανταφυλλίδης, Μικιέ.

βίντεο από όλο το ματς :

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected