Κατηγορίες
Διάφορα

Τραγωδία στον Πόρο, τρεις νεκροί από πτώση ελικοπτέρου (photos+vid)

Δύο Ρώσοι και ένας Έλληνας επέβαιναν σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο πολιτικό ελικόπτερο που στις 15:40 έπεσε στη θαλάσσια περιοχή νότιας της εισόδου στο λιμάνι του Πόρου.

Όπως αναφέρει το enikos.gr, στο σημείο έχουν εντοπιστεί συντρίμμια ενώ κατά πάσα πιθανότητα το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια και αφού έκανε μία περιστροφή έπεσε στη θάλασσα.

Στην περιοχή είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό των επιβατών του ελικοπτέρου ενώ στην περιοχή βρίσκεται πλωτό του λιμενικού και πραγματοποιεί έρευνες ιδιώτης δύτης. Στο σημείο του συμβάντος αναμένεται και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Οι πρώτες πληροφορίες του OPEN TV αναφέρουν ότι υπάρχουν τρεις νεκροί, οι οποίοι επέβαιναν στο πολιτικό ελικόπτερο. Το ελικόπτερο, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τον Γαλατά με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι πρώτες εικόνες από την πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο

«Χτύπησε στα καλώδια που έρχονται από τον Γαλατά και τροφοδοτούν τον Πόρο με ρεύμα», ανέφερε στο enikos.gr ο κ. Ευάγγελος Βίκος για το ελικόπτερο που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και το Γαλατά.

Το ελικόπτερο απογειώθηκε από τον Γαλατά, σύμφωνα με τον κ. Βίκο, ο οποίος σημείωσε ότι μετά το χτύπημα στα καλώδια ακούστηκε έκρηξη και ακολούθησε μία τεράστια λάμψη.

Επί τόπου βρίσκονται ήδη 6 σκάφη του Λιμενικού και δύτες της Ομάδας Υποβρύχιων Αποστολών που αναζητούν ίχνη των επιβαινόντων στο ελικόπτερο, το κέλυφος του οποίου εκτιμάται ότι βρίσκεται σε βάθος 4-5 μέτρων.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων από το πολιτικό ελικόπτερο που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου, συμμετέχει και ένα super puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το στρατιωτικό ελικόπτερο απογειώθηκε στις 15.43, σύμφωνα με ενημέρωση από το Πεντάγωνο.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected