Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το Ολυμπιακός vs Κράσνονταρ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Έφτασε η ημέρα που ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για να κάνει το πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν απόψε τους Ρώσους στο Καραϊσκάκη στις 22:00.

Ματς στο οποίο θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσουν να έχουν το πάνω χέρι και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ποδοσφαιρόφιλους να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας.

Στα προηγούμενα επίσημα ματς που είχε ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη με Πλζεν και Μπασακσεχίρ, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του εντός και εκτός έδρας.

Βέβαια για να γίνει αυτό χρειάστηκε και την ικανότητα του Σα, ο οποίος έπιασε μέχρι και πέναλτι μέσα στην Τουρκία. Από την άλλη όμως δεν είχε και πολλά προβλήματα στην αμυντική του λειτουργία ο Ολυμπιακός. Έχει βρει μία καλή «χημεία» και με την ίδια συνταγή θα πάει απέναντι και στην Κράσνονταρ.

Το είπε και ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε. Ότι μία «καθαρή» νίκη για την ομάδα θα ήταν ό,τι καλύτερο! Μία νίκη δηλαδή χωρίς να δεχτεί γκολ η ομάδα του Πειραιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected