Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η ευρωπαϊκή βραδιά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο “Cafe στο 90′”!

Πρώτη στη μάχη των play off του Europa League ρίχνονται οι παίκτες της ΑΕΚ, ενώ μία ώρα αργότερα ακολουθούν αυτοί του ΠΑΟΚ. Αντίπαλοί τους η Τράμπζονσπορ από την Τουρκία και η Σλόβαν Μπρατισλάβας από τη Σλοβακία, αντίστοιχα.

Δύο πολύ σημαντικά για το ευρωπαϊκό μέλλον των ελληνικών ομάδων ματς, με το “Cafe στο 90” στον Σταυρό Ημαθίας να έχει και πάλι την τιμητική του!

Οι περσινοί πρωταθλητές, μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, οφείλουν να παρουσιαστούν σοβαροί και να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Σλοβακίας (22.00)

Ο Φερέιρα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει με την ίδια 11αδα που παρέταξε στην Ολλανδία. Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 10:00 το βράδυ της Τετάρτης, ενώ η ρεβάνς θα λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε στις 21:00 την τουρκική Τράμπζονσπορ, επιδιώκοντας να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League.

Μεγάλος αντίπαλος των «κιτρινόμαυρων» θα είναι οι κενές κερκίδες του ΟΑΚΑ, καθώς η αθηναϊκή ομάδα εκτίει ποινή κεκλεισμένων των θυρών λόγω των επεισοδίων στην περσινή σεζόν του Champions League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected