Κατηγορίες
Football League - Super League 2

Ισόπαλο το φιλικό ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΝΠΣ Βέροια (photos)

Κόπωση για αμφότερες τις ομάδες παρουσιάστηκε στο σημερινό (24/8) φιλικό των “Ζωσιμάδων”.

Όπως αναφέρει το FL News, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» και ο ΝΠΣ Βέροια έμειναν στο 1-1, με την ομάδα της Ημαθίας να πιστοποιεί τις πρωταγωνιστικές της βλέψεις στο πρωτάθλημα της Football League.

Η εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο 45λεπτο δεν ικανοποίησε τον Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος σε αρκετές στιγμές έβαλε τις φωνές στους ποδοσφαιριστές του. Η Βέροια μπορεί να μην απείλησε, αλλά κράτησε τη μπάλα στα πόδια και προσπάθησε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες απουσίαζαν. Έτσι στο 69′ η «Βασίλισσα του Βορρά» πήρε το προβάδισμα με πλασέ του Σιμόνι. Στο 78′ ο Γιαννίκης πέρασε τον Λιάσο στη θέση του Νάουμετς και αυτός ήταν που εν τέλει κατάφερε να βρει δίχτυα και να ισοφαρίσει για τον ΠΑΣ. Από μπαλιά του Παμλίδη ο νεαρός χαφ σκόραρε από κοντά

Συνθέσεις

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Πανουργιάς, Καρτάλης, Κάστρο, Μπουκουβάλας, Οικονομόπουλος, Ξύδας, Ελευθεριάδης, Ράντοβατς, Κρίζμαν. Αγωνίστηκαν και οι Περιστερίδης (60′ Γιαννίκογλου), Αποστολόπουλος, Πήλιος, Ζιούλης, Ζώγκος, Σιόντης, Πίτου, Νικολιάς, Λώλης, Νάουμετς (78′ Λιάσος), Παμλίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Λεφίδης, Στάμου, Μαραγκός, Βεργώνης, Ν. Ζούρκος, Πέντα, Μεληκιώτης, Κανούλας, Σκαθαρούδης. Αγωνίστηκαν και οι: Μανιώτης, Πολύζος, Μπλέτσας, Αλ. Ζούρκος, Μπλατσιώτης, Σιμόνι, Τρούπκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected