Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλη εμφάνιση από τη Λίβερπουλ, “ισοπέδωσε” κατά διαστήματα την Άρσεναλ! (vid)

Λίβερπουλ πήρε το πρώτο της ντέρμπι στη σεζόν, επικράτησε 3-1 της Αρσεναλ στο Ανφιλντ κι έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League! Ισοφάρισε το ρεκόρ του 1990.

Η Λίβερπουλ σε ρυθμούς… τίτλου με το «καλημέρα» της σεζόν! Ανετη εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Άρσεναλ και οι Reds είναι μόνοι στην κορυφή της Premier League. Ενατο ματς αήττητοι κόντρα στους Κανονιέρηδες οι παίκτες του Κλοπ, με τον Σαλάχ να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση. Παράλληλα, ήταν η 12η διαδοχική νίκη της Λίβερπουλ στην Premier League, ισοφαρίζοντας έτσι το ρεκόρ της ομάδας του Νταλγκλίς (Απρίλιος – Οκτώβριος 1990). Καλές τοποθετήσεις από τον Παπασταθόπουλο, που όμως παρασύρθηκε από την κακή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Λίβερπουλ: Άντριαν, Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ (69’ Μίλνερ), Μανέ (77’ Τσάμπερλεν), Σαλάχ, Φιρμίνο (86’ Λαλάνα)

Άρσεναλ: Λένο, Νταβίντ Λουίζ, Παπασταθόπουλος, Μέιτλαντ-Νάιλς, Μόνρεαλ, Γκεντουζί (86’ Μχιταριάν), Τσάκα, Γουίλοκ (81’ Λακαζέτ), Θεμπάγιος (61’ Τορέιρα), Πέπε, Ομπαμεγιάνγκ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected