Κατηγορίες
Αθλήματα

Νίκη του Φαίακα Κέρκυρας επί του ΠΑΟΚ σε φιλικό προετοιμασίας

ΠΑΟΚ και Φαίακας έδωσαν στο κλειστό της Νεάπολης τον πρώτο τους φετινό φιλικό αγώνα, με την ομάδα της Κέρκυρας να παίρνει τη νίκη με 31-26.

Όπως αναφέρει το e-handball, ο Φαίακας ήταν σαφώς πιο έτοιμος καθώς ξεκίνησε την προετοιμασία του σχεδόν δυο εβδομάδες πριν τον ΠΑΟΚ και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αλέξης Παπαβασίλης, σχολίασε ότι «πρώτο φιλικό, εντελώς προπονητικού χαρακτήρα, για να δούμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε, στο πλαίσιο της ένταξης των καινούργιων παικτών. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, έχουμε διανύσει μόλις δέκα ημέρες προετοιμασίας, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης, δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου ότι «περιμέναμε ότι θα έχουμε την εικόνα που είχαμε. Είμαστε μία καινούργια ομάδα, πολλά νέα παιδιά και νεαρά. Κάναμε αρκετά λάθη και στην άμυνα και στην διαδικασία του έμμεσου αιφνιδιασμού. Η τακτική μας ακόμα δεν έχει αφομοιωθεί πλήρως. Αντιμετωπίσαμε μάλιστα μία ομάδα που βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας από το δικό μας. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα εμείς, θα σκύψουμε το κεφάλι και θα δουλέψουμε. Σε γενικά πλαίσια η προετοιμασία πάει αρκετά καλά, δίνουμε όλοι το 100%, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε ατομικά και ομαδικά. Η περίοδος της προετοιμασίας είναι πολύ σημαντική για κάθε αθλητή, διότι ότι χτίσεις σε αυτή θα το έχεις για όλη την χρονιά. Δουλεύουμε καλά και πιστεύω θα τα πάμε ακόμα καλύτερα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected