Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η πρεμιέρα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στη Super League 1 στο “Cafe στο 90′”

Τα πρώτα ματς των “δικεφάλων” στο πρωτάθλημα της Super League 1 προσφέρει απόψε στους ποδοσφαιρόφιλους το “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό σήμερα (20.00) στην Τούμπα και παίζει σε πρεμιέρα ως πρωταθλητής ύστερα από 34 χρόνια. Οι Θεσσαλονικείς επιδιώκουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και την πρώτη τους στη φετινή σεζόν, καθώς στην Ευρώπη στα τρία πρώτα ματς δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά με αποκλεισμό από τον Αγιαξ με μία ισοπαλία και μία ήττα και μία ακόμη αυτήν από τη Σλόβαν. Η ήττα στην Μπρατισλάβα είναι αλήθεια ότι έχει φέρει πίεση στους ανθρώπους του «Δικεφάλου» και στον Πορτογάλο προπονητή που αναζητεί την πρώτη επιτυχία σε επίσημη αναμέτρηση ως προπονητής του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ υποδέχεται στις 22:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο τη Ξάνθη στην πρεμιέρα της Super League.

Παρότι δεν έχει φύγει ο Αύγουστος, παρότι το πρωτάθλημα για την ΑΕΚ ξεκινά απόψε, υπάρχει μεγάλη κουβέντα για τον Μιγκέλ Καρντόσο και την (κακή) εικόνα της ομάδας μέχρι σήμερα. Οι «κιτρινόμαυροι» απόψε μπαίνουν στο πρωτάθλημα με εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ανανεωμένη Ξάνθη. Μια ομάδα που κάνει ένα νέο ξεκίνημα με καινούργια πρόσωπα. Στο ΟΑΚΑ μετά από δύο σερί κεκλεισμένων των θυρών ματς, ο κόσμος επιστρέφει στις εξέδρες. Και σε ένα παιχνίδι που είναι… οριακό. Διότι ο Καρντόσο και οι ποδοσφαιριστές του νιώθουν την πίεση των κακών εμφανίσεων και των αρνητικών αποτελεσμάτων στα δύο τελευταία ματς. Και αν δεν αλλάξει κάτι τότε δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα ραγδαίες εξελίξεις. Με πρώτο θύμα τον Πορτογάλο προπονητή…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected