Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

Με…επική ανακοίνωση οι τρεις επόμενες μεταγραφές του Άχθου Αρούρη!

Με τον γνωστό πλέον τρόπο και τη γλαφυρή περιγραφή, ο Άχθος Αρούρης ανακοίνωσε τρεις ακόμη μεταγραφές που ενισχύουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ ενόψει της συμμετοχής του στη Β Ερασιτεχνική.

Στους πρωταθλητές της περσινής Γ κατηγορίας θα αγωνίζεται ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, Ραφαήλ Σιμόνι ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα μετά τις σπουδές του στην Αγγλία, εκεί όπου αγωνίστηκε σε ομάδες των μικρών κατηγοριών με τελευταία την Greenhouse FC. Στο παρελθόν αγωνίστηκε και στη Βέροια και συγκεκριμένα στην U20.

Παίκτης του Άχθου είναι και ο Αργύρης Κουβατσίδης, ο 28χρονος (08/09/1991) αμυντικός που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας (20 συμμετοχές πέρσι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε με επιτυχία σε Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας, Αχιλλέα Νεοκάστρου, Λευκάδια και Ακαδημία Βέροιας.

Τέλος, στο ρόστερ των νεοφώτιστων ανήκει και τυπικά ο Δωρόθεος Γερασιμίδης, ο 36χρονος (05/05/1983) αμυντικός, ο οποίος είχε 14 συμμετοχές πέρσι με τον ΑΣ Πατρίδας στη Β Ερασιτεχνική.

Αναλυτικά :

«Ακόμη τρεις μεταγραφέςολοκληρώθηκαν και επίσημα για την ομάδα μας.

Από την Championship της Αγγλίας, από το Μάτσου Πίτσου του Περού και από την Trabzonspor της Πατρίδας, στον Αρούρη της Ημαθίας.

Ο Rafael Simoni Da Silva, ο βαλκάνιος βραζιλιάνικης καταγωγής, τεχνίτης μεσοεπιθετικός, σωσίας του Χένρικ Λάρσον, αφήνει το μεγάλο νησί, την Greenhouse FC και ένα καλούτσικο πρωτάθλημα, για να έρθει στο πιο ανταγωνιστικό και δίκαιο πρωτάθλημα του γαλαξία. Επιστρέφει σε γνωστά λημέρια, αφού πριν αγωνιστεί στην Αγγλία έπαιζε στην Βέροια U20. Εδώ θα γίνει συμπαίκτης με αρκετά ακόμη αστέρια του ποδοσφαιρικού στερεώματος, σε μια ομάδα άκρως πολυπολιτισμική, με παίκτες από κάθε γωνιά του κόσμου.

Μιας και μιλάμε για πολιτισμούς, θα σας ταξιδέψουμε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Στο Νότιο Περού, στα 2700 υψόμετρο και πιο συγκεκριμένα στο Μάτσου Πίτσου, που σημαίνει αρχαίο βουνό (γιατί ο Άχθος προσφέρει και μαθήματα γεωγραφίας ) οι κυνηγοί ταλέντων μας, ανακάλυψαν το νέο μας απόκτημα εν ονόματι Garillo. Για να μπορέσει να έρθει στη χώρα μας του αλλάξαμε το όνομα, διότι υπήρχε πρόβλημα με την έκδοση του διαβατηρίου του. Έτσι πήραμε τον Garillo, αυτόν τον ακούραστο παίκτη με το υπέρμετρο πάθος, το αστείρευτο ταλέντο και τη γενναιότητά που τον διακρίνει και τον ονομάσαμε Αργύρη Κουβατσίδη. Η επόμενη μεταγραφή μας λοιπόν, ένας Περουβιανός με ποντιακό επίθετο για τον Άχθο. Θα σας πέσουν οι μασέλες εφέτος.

Η τρίτη μεταγραφή, αφορά την αμυντική γραμμή της ομάδας μας. Ο σκληροτράχυλος και έμπειρος Δωρόθεος Γερασίμογλου, αφήνει την ομάδα της Τραπεζούντας για να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό του Άχθου Αρούρη. Έπειτα από πορεία ετών στα γήπεδα, ήρθε η ώρα να πατήσει στο χορτάρι του αγαπημένου του, όπως έχει δηλώσει σε στενό οικογενειακό κύκλο, Mesi Arena.

Καλώς ήρθατε ρεμάλια.

ΆΧΘΟΣ – ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ – ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ»