Κατηγορίες
Super League 1

Μόνο το αποτέλεσμα κρατά ο ΠΑΟΚ

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το δεξί τη νέα σεζόν, επικρατώντας χωρίς να φορτσάσει 2-1 (Σφιντέρσκι, Μίσιτς) του Παναιτωλικού στην Τούμπα και κερδίζοντας ηρεμία ενόψει της κρίσιμος ρεβάνς με τη Σλόβαν για τα πλέι οφ του Europa League!Ο Ντάλσιο στις καθυστερήσεις μείωσε για τους Αγρινιώτες.

Έχοντας χάσει μέσα στην Μπρατισλάβα από την Σλόβαν την περασμένη Πέμπτη, ο ΠΑΟΚ ήθελε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και να καταφέρει να κερδίσει τον Παναιτωλικό, αλλά και να κρατήσει δυνάμεις για την σημαντική ρεβάνς. Ουσιαστικά, αλλά και τυπικά τα έκανε και τα δύο. Χωρίς να συναντήσει πολλά προβλήματα, πέτυχε δύο τέρματα, κράτησε ανέπαφη την εστία του και το 2-1 τον βάζει με το… δεξί στο πρωτάθλημα, ενώ το σημαντικό είναι πως κρατήθηκαν και δυνάμεις για την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Παναιτωλικός από την άλλη μπήκε φοβισμένος στον αγωνιστικό χώρο, στο πρώτο μέρος δεν έκανε ουσιαστικά τίποτα, στο δεύτερο που ανέβηκε σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό την απόδοσή του, δέχθηκε το τυχερό γκολ του Μίσιτς και κάπου εκεί τελείωσαν όλα παρότι μείωσαν με όμορφο γκολ του Ντάλσιο στις καθυστερήσεις. Οι Αγρινιώτες αν κρατήσουν την καλή απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου, μπορούν να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει για φέτος.

Οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή μπάλας και κάποιες σημαντικές ευκαιρίες από τις οποίες αξιοποίησαν τις δύο, μια σε κάθε ημίχρονο.

Στο 27′ από ωραία σέντρα του Γιαννούλη ο Σφιντέρσκι με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Κνετ, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στην καινούργια σεζόν για το πρωτάθλημα.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ απλοποιήθηκε στο 76′ με ένα πολύ ωραίο γκολ του Μίσιτς, που από πλάγια θέση με σουτ κεραυνό αιφνιδίσε τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού κι έκανε το 2-0.

Η ομάδα του Αγρινίου άρεσε, καθώς αντιστάθηκε και συχνά επιτίθονταν με αξιώσεις προς την εστία του Πασχαλάκη πετυχαίνοντας το δικό του γκολ στο 90’+2′ με επίσης ωραίο γκολ του Ντάλσιο από την περιοχή.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Αμπελ Φερέϊρα): Πασχαλάκης. Γιαννούλης, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος Ντούγκλας, Εσίτι, Μπίσεσβαρ (61′ Μίσιτς), Λημνιός, Πέλκας (79′ Ζαμπά), Σφιντέρσκι (67΄Ακπομ)

Παναιτωλικός (Λουϊς Κάστρο): Κνετ, Λιάβας Γιοβάνοβιτς, Μαλής, Σανιά, Λουσέρο (75′ Τσιγγάρας), Ντάλσιο, Ρομάν (68′ Ντουάρτε), Φυτόπουλος (46′ Mπιάϊ), Ντίαζ, Μπαΐροβιτς.

*με στοιχεία από το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected