Κατηγορίες
Γενικά - Διάφορα - Συνεργάτες

Στο team των συνεργατών του sportsup.gr και η Γαρυφαλλιά Σταματάκη!

Ακόμη μεγαλύτερο το team των συνεργατών του sportsup.gr, που ενισχύεται ενόψει της νέας σεζόν ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα σε νέους, εξελίξιμους συναδέλφους να κάνουν αυτό που αγαπούν!

Στην ομάδα μας ανήκει από σήμερα και η Γαρυφαλλιά Σταματάκη, με καταγωγή από την Ιεράπετρα της Κρήτης, η οποία παρά τον νεαρόν της ηλικίας της είναι ιδιαίτερα δραστήρια και έχει ήδη σημαντική εμπειρία στα ΜΜΕ.

Θα αναλάβει το ρεπορτάζ της Γ Εθνικής και θα αποτελέσει βεβαίως έναν κρίκο της αλυσίδας μέσα από τον οποίο “βγαίνει” κάθε Σαββατοκύριακο η LIVE μετάδοση των αγώνων της κατηγορίας.

Ευχόμαστε στην ίδια αλλά και σε όλους τους συνεργάτες, καλή δύναμη ενόψει της νέας σεζόν!

Αναλυτικά το βιογραφικό της Γαρυφαλλιάς Σταματάκη :

“Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιεράπετρα Κρήτης, η πρώτη επαφή με τη δημοσιογραφία ήρθε σε ηλικία 15 ετών, όπου και ανέλαβε το Γραφείο Τύπου της τοπικής ομάδας, ΟΦ Ιεράπετρας στη Δ’ Εθνική.

Αρθρογραφούσε στην τοπική εφημερίδα «Ανατολή», σε ιστοσελίδες που αφορούσαν το τοπικό πρωτάθλημα Λασιθίου αλλά και τη Γ’ Εθνική αργότερα. Μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη το 2014, για σπουδές, πάνω στον τομέα της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Δεν ήταν δύσκολο να το κυνηγήσει και τελειώνοντας το πρώτο έτος, έγραφε ήδη στην εφημερίδα “Goal News”. Τελειώνοντας τη σχολή έκανε την πρακτική της στην ΠΑΕ Άρης και στην εφημερίδα Arena Press, όπου και έκανε ρεπορτάζ Γ’ Εθνικής.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές -και τα μαθήματα αλλά και την πρακτική άσκηση- γύρισε στην Ιεράπετρα, όπου και ανέλαβε το Γραφείο Τύπου του ΟΦ Ιεράπετρας, αυτή τη φορά στη Γ’ Εθνική. Παράλληλα έκανε ραδιοφωνική εκπομπή με άλλους δύο συναδέλφους από Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο, στο «Ράδιο Λασίθι 92.3» και περιγραφές των αγώνων του ΟΦ Ιεράπετρας.

Φέτος, διανύει τον 8ο χρόνο της στον χώρο της δημοσιογραφίας έχοντας πολύτιμες εμπειρίες αλλά και γνώσεις, τις οποίες και θέλει να εμπλουτίσει μέσω της συνεργασίας με το Sportsup.gr.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected