B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

Νιάκας και Κεχαΐδης στο Ζερβοχώρι!

Τους Μένιο Νιάκα και Χριστόφορο Κεχαΐδη ενέταξε στο δυναμικό του ο Άτλας Ζερβοχωρίου, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το δυναμικό του ενόψει της συμμετοχής του στη Β Ερασιτεχνική.

Ο πρώτος είναι 26 ετών (23/03/1993) μέσος, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Καμποχωρίου (14 συμμετοχές και δύο γκολ) και παλαιότερα σε Θύελλα Σταυρού, Νίκη Αγκαθιάς, ΑΕ Καψόχωρας, ΑΕ Αλεξάνδρειας και Άρη Παλαιοχωρίου ενώ ο Χριστόφορος Κεχαΐδης είναι 19 ετών (29/09/2000), επιθετικός που ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Απόλλωνα Λυκογιάννης (μία συμμετοχή λόγω του στρατιωτικού) και στην αρχή της χρονιάς έπαιξε σε 7 ματς με τη Νέα Γενεά Νικομήδειας (+τρία τέρματα).

Στο παρελθόν έπαιξε επίσης σε Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας (17 συμμετοχές, δύο γκολ) και Αριστοτέλη Νάουσας, όντας ο πρώτο σκόρερ της Β Ερασιτεχνικής την περίοδο 2016/2017.

Οι ανακοινώσεις :

“Ο Άτλας Ζερβοχωριου ανακοινωνη την απόκτηση του ταλαντούχου μέσου Νιάκα Μενέλαου.Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς!”

“Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε ο Άτλας Ζερβοχωρίου καθώς απέκτησε τον αριστερόποδαρο μέσο επιθετικό Κεχαΐδη Χριστόφορο. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του ευχόνται μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected