Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Βασιλειάδη στον Πλατανιά

Ο Γιάννης Μαντζάρης είναι η επιλογή στη θέση του τερματοφύλακα για τον Πλατανιά μετά το κενό που άφησε η αποχώρηση Βασιλειάδη.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, πρόκειται για τον τερματοφύλακα που είχε κάνει την τρομερή απόκρουση στην κεφαλιά του Μιγκέλ για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας στον αγώνα της 29ης αγωνιστικής.

Χάρη σε εκείνη την απόκρουση, ο Μαντζάρης, είχε χαρίσει τη νίκη στον Απόλλωνα Λάρισας με σκορ 1-0 επί του Πλατανιά, ο οποίος σε άλλη περίπτωση θα είχε ισοφαρίσει και θ’ αποκτούσε το προβάδισμα για τη 2η θέση, ανεξάρτητα αν αυτή προέκυψε στην πορεία με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Μαντζάρης ήταν ουσιαστικά την περασμένη χρονιά ο βασικός τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λάρισας, μετρώντας 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο, σύνολο δηλαδή 31 ματς. Η ηλικία του είναι 23 ετών.

Πριν τον Απόλλωνα Λάρισας, ο Μαντζάρης ήταν για δύο χρόνια στο ρόστερ του Άρη στην Β’ Εθνική, χωρίς να μετρήσει κάποια συμμετοχή ενώ πιο πριν ήταν στην ΑΠΕ Λαγκαδά και επίσης στον Άρη στη Γ’ Εθνική.

Να σημειωθεί πως για τις κινήσεις που έχουν υπάρξει αυτό το καλοκαίρι για τον Πλατανιά, αυτές θα οριστικοποιηθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected