B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

Ενίσχυσης συνέχεια για τον Άτλαντα Ζερβοχωρίου!

Δύο ακόμη σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις για τον Άτλαντα Ζερβοχωρίου, που ενισχύεται σημαντικά ενόψει της συμμετοχής του στη Β Ερασιτεχνική.

Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στα Λευκάδια και γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία.

Ο λόγος για τον Γιάννη Γαϊτανίδη (21/03/1983, τερματοφύλακας) που είχε 19 συμμετοχές πέρσι και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, Νέα Γενεά Νικομήδειας, Άτλαντα Ζερβοχωρίου (2013/2014), ΑΣ Ειρηνούπολης, Φίλιππο Σταυροδρομίου, Ηρακλή Άσπρου, Κεραυνό Επισκοπής και τον Παύλο Διαμαντίδη (04/10/1992, αμυντικός) με 18 συμμετοχές και τρία γκολ πέρσι, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΣ Πατρίδας, Φίλιππο Σταυροδρομίου, ΑΣ Ειρηνούπολης, Άτλαντα Ζερβοχωρίου (2013/2014) και Ασπίδα Αγγελοχωρίου.

Αναλυτικά :

“Σε δύο μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η διοίκηση του Ατλα Ζερβοχώριου.Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Γιάννη Γαιτανίδη και τον μεσοεπιθετικό Παύλο Διαμαντίδη.Δυο από τα αγαπημένα παιδιά του χωριού επιστρέφουν στην ομάδα του Ατλα μετά από πολύ καιρό.Ο πρόεδρος και το Δ.Σ τους καλωσόριζουν θερμά και τους εύχονται υγεία και πάντα επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected