Κατηγορίες

Έρχεται το “ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ vol.2 2019/2020”!

Μετά την εντυπωσιακή ομολογουμένως επιτυχία του περσινού εγχειρήματος, οι συνεργάτες του sportsup.gr βάζουν…πλώρη και για τη φετινή έκδοση!

Το “Καλεντάρι Vol.2 2019/2020” έχει περίοπτη θέση και στο φετινό οργανόγραμμα της ιστοσελίδας και με την ευκαιρία της κλήρωσης των πρωταθλημάτων σε όλα τα αθλήματα, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την πρόθεση για τη δεύτερη ετήσια έκδοση.

Το 90% των συλλόγων στήριξε την περσινή πρωτοβουλία και ελπίζουμε φέτος το ποσοστό να αγγίξει το 100%! Το “Καλεντάρι” είναι να έντυπο που έχει το μέγεθος τσέπης (ίσως λίγο μεγαλύτερο) και περιλαμβάνει το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων στα αθλήματα που συμμετέχουν ομάδες του Νομού, τα ρόστερ αλλά και περίοπτες θέσεις για τους υποστηρικτές της έκδοσης.

Αναζητούμε επίσης μια φόρμουλα για το πως θα μπορούσαν να ενσωματωθούν και οι Ακαδημίες που λειτουργούν στον νομό, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν τις δραστηριότητες τους.

Πρόθεση είναι να εκτυπωθεί και φέτος σε 10.000 αντίτυπα και να διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού Ημαθίας.

Τις επόμενες μέρες, οι συνεργάτες του www.sportsup.gr θα αποστείλουν επιστολή προς όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού Ημαθίας, με την οποία θα περιγράφεται η συγκεκριμένη έκδοση και πως θα μπορούσε ο κάθε σύλλογος ξεχωριστά να στηρίξει τη δημιουργία του “ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ Vol.2 2019/2020”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected