Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πανθηραϊκός – Ηλυσιακός 3-0 (photos)

Εξαιρετικός ήταν ο Πανθηραϊκός στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν αφού για τη διοργάνωση του Κυπέλλου επικράτησε με 3-0 του Ηλυσιακού, αποδίδοντας κυρίως στο α’ μέρος πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Το τελικό σκορ αποδεικνύει την ανωτερότητα των γηπεδούχων που κατόρθωσαν να τελειώσουν την “υπόθεση πρόκριση” από το α’ ημίχρονο.

Από την άλλη, οι “κιτρινόμαυροι” που παρατάχθηκαν με απουσίες και με αρκετό νεανικό σύνολο, δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις, αφού η απειρία έπαιξε σημαντικό ρόλο, δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι χρειάζονται δουλειά.

Στο α’ μέρος ο Πανθηραϊκός ήταν ανώτερος και απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ με 3-0.

Ο Ηλυσιακός που παρατάχθηκε με αρκετά διαφοροποιημένο σχήμα σε σχέση με πέρυσι, έχοντας αρκετούς νεαρούς παίκτες στην βασική του ενδεκάδα, προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα αλλά… μάταια αφού οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί και στις τρεις γραμμές.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Νίκος Βαλαβανόπουλος που πέτυχε δυο γκολ στο 7′ και 37′, ενώ το 2-0 είχε κάνει στο μεσοδιάστημα και συγκεκριμένα στο 12′ ο Τηνιακός, Γιώργος Περιάλης με ωραίο σουτ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον Πανθηραϊκό να έχει κάποιες καλές στιγμές με το 3-0 ωστόσο να μένει μέχρι τέλους.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο sportcyclades.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Ζώντος, Λαμπρόπουλος, Μπιρμπίλι, Τσόπελας (46′ λ.τρ. Ντούνιας) Χούσα, Λούκας, Παπασάββας (75′ Νομικός), Περιάλης, Κόντι (66′ Σέιτι), Κορέτα, Βαλαβανόπουλος.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Χερίδης) Κοντοπίδης, Γιαβρούδης, Παπακώστας, Στυλιανού (46′ Ράπτης (73′ λ.τρ. Λογοθέτης)), Τσέκος, Μπουσάι, Μπαλάσκας, Καρώνης, Αποστολόπουλος, Νομικός, Ρουμελιώτης (54′ Μουσαζάντε).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected