Κατηγορίες
Διάφορα

Συνελήφθη ο οδηγός που έσερνε τον σκύλο πίσω από το αυτοκίνητο

Μετά την δημοσιότητα που δόθηκε στην απίστευτη εικόνα ενός αυτοκινήτου να σέρνει δεμένο με σκοινί έναν σκύλο, συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, 73χρονος Έλληνας κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς.

Όπως αναφέρει το flashnews, o 73χρονος κινείτο με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησία του έχοντας δεμένο με σχοινί (στο πίσω μέρος του οχήματος) έναν σκύλο.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Ρεθύμνου, προέκυψε ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν ο 73χρονος ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την Ομάδα Εθελοντών “Νοιάζομαι”, ο 73χρονος θέλοντας να προστατέψει τον σκύλο για να μην τον σκοτώσουν και επειδή αδυνατούσε να τον σηκώσει και να τον βάλει στο αυτοκίνητό του, τον έδεσε για να τον απομνακρύνει με αυτόν τον τρόπο.

Μάλιστα μέλος της Ομάδας σε ανάρτησή του αναφέρει πως το σκυλί είναι μαζί του και σε πολύ καλή κατάσταση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected