Κατηγορίες
Γενικά

Φιλική νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στη Νέα Ευκαρπία

Μετά από τρεις ήττες και μία ισοπαλία, ο Ολυμπιακός Βόλου σημείωσε σήμερα την πρώτη του νίκη στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, επικρατώντας με 1-0 του Μακεδονικού στο γήπεδο της Ν. Ευκαρπίας.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 55’ από τον Θωμά Τσίτα με προβολή.

Όπως αναφέρει το goalpost, σε γενικές γραμμές έγινε ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να είναι καλύτερος από τον αντίπαλο του και η ομάδα που λειτούργησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο πρώτο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ορισμένες καλές επιθετικές προσπάθειες, με του Φαζό στο 5’ (κεφαλιά άουτ), Σκοπελίτη 9’ και 27’ (τα σουτ που επιχείρησε δεν είχαν ευτυχή κατάληξη) και Μπουτζίκο στο 45’ (σουτ άουτ).

Ο Μακεδονικός πάντως ήταν η ομάδα που είχε την πιο κλασική ευκαιρία στο πρώτο μέρος, όταν στο 8’ ο Καράμπελας βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Μακρυωνίτη, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να αποκρούει σωτήρια το σουτ του επιθετικού του Μακεδονικού.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 55’ όταν μετά από σέντρα του Σκοπελίτη από τα δεξιά, ο Θωμάς Τσίτας με προβολή μέσα από την περιοχή, αν και πιεζόμενος, κατάφερε να νικήσει τον Τοτολίδη, να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το 0-1.

Ο Μακεδονικός προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης και στα τελευταία λεπτά άσκησε πίεση στην άμυνα του Ολυμπιακού, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Στο 90’ ο Παπαδόπουλος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μακρυωνίτη, ενώ στο 93’ το σουτ του Μπαρούσι μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ.

Συνθέσεις

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Τοτολίδης, Χατζηκωνασταντίου, Τσουκάνης, Λαβιδάς, Τσιαμπάζης, Σάββας, Πολυζωΐδης, Ζωϊρανλής, Κωνσταντινίδης, Καράμπελας, Αμοιρίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Καρανικόλας, Γουνόπουλος, Τσελέπης. Αντωνιάδης, Πεχλιβανίδης, Ζιγκόλης, Μπαρτούσι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Μακρυωνίτης (65′ Γιδόπουλος), Γραικός (79’ Πριόνας), Μπουτζίκος (82’ Μπιτέλας), Βοσνακίδης (72’ Παπαϊωάννου), Φαζός, Κόλα (65’ Λάσκαρης), Τσιάρας (46’ Ρόκας), Σκοπελίτης (85’ Μπακουλάτι), Πόζογλου (46’ Ράντι), Στεφάνοβιτς (61’ Τζέφερσον, 76’ Κλεμέντε), Τσίτας (85’ Πάσχος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected