Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στο ρελαντί η Σίτι, σοκ στο 90+ για Τσέλσι (vid)

Με Ντε Μπρόινε – Αγουέρο (2) – Μπερνάρντο Σίλβα η Σίτι καθάρισε εύκολα την Μπράιτον και πέρασε στην κορυφή, περιμένοντας το ματς της Λίβερπουλ. Ανησυχία για τον τραυματισμό του Λαπόρτ

Η λογική έλεγε ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δε θα είχε πρόβλημα και όντως δεν είχε. Αυτό, άλλωστε, έγινε σαφές από πολύ νωρίς, αφού μόλις στο 2ο λεπτό ο Νταβίντ Σίλβα μπήκε στην περιοχή από αριστερά και γύρισε για τον Ντε Μπρόινε, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0. Τέλειο ξεκίνημα για τη Σίτι και εφιαλτικό για την Μπράιτον, η οποία εκείνη τη στιγμή μάλλον σκέφτηκε ότι το απόγευμα στο Etihad θα ήταν πολύ δύσκολο.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ (37′ Φερναντίνιο), Ζιντσένκο, Ντε Μπρόινε (70′ Γκουντογκάν), Ρόντρι, Νταβίντ Σίλβα (78′ Μπερνάρντο Σίλβα), Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Αγουέρο.

Μπράιτον (Γκρέιαμ Πότερ): Ράιαν, Γουέμπστερ, Ντανκ, Μπαμ, Μοντόγια, Στέφενς, Πρόπερ, Μπερνάρντο (67′ Μάρεϊ), Μαρτς, Τροσάρντ (74′ Γκρος), Μαουπέι (67′ Κόνολι).

 Σοκ στο τέλος για τους Μπλε!

Ο Άμπραχαμ πέτυχε δυο γκολ, αλλά η Τσέλσι… αυτοκτόνησε στο 89′, μιας και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ απέσπασε ισοπαλία 2-2 στο Λονδίνο!

Ο Αμπραχαμ ήταν εξαιρετικός βρήκε δυο φορές δίχτυα, αλλά η Τσέλσι υπέστη σοκ στο 89′! Οι Μπλε παραχώρησαν ισοπαλία 2-2 στη Σέφιλντ, με τον Ζουμά να είναι ο μοιραίος, μιας και σημείωσε αυτογκόλ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected