Κατηγορίες
Γενικά

Ανταλλαγή τερματοφύλακων ανάμεσα σε Ρεάλ και Παρί!

Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν ήρθαν σε οριστική συμφωνία για ανταλλαγή τερματοφυλάκων, με τους Μαδριλένους να αποκτούν τον Αλφόνς Αρεολά ως δανεικό για έναν χρόνο και τους Παριζιάνους να υπογράφουν τετραετές συμβόλαιο με τον Κέιλορ Νάβας.

Όπως αναφέρει το Sport24, για μεγάλο χρονικό διάστημα το φετινό καλοκαίρι, το βαρύ όνομα που αποτελούσε συνδετικο κρίκο μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ο Νεϊμάρ, από τη στιγμή που η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον (μαζί με τις Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους) για να τον αποκτήσει από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Το συγκεκριμένο deal δεν ευοδώθηκε, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να αποφασίζει -όπως όλα δείχνουν- να παραμείνει στο “Παρκ Ντε Πρενς” για μία ακόμα σεζόν, ωστόσο οι δύο πλευρές ήρθαν σε μία άλλη εντυπωσιακή συμφωνία, προχωρώντας σε ανταλλαγή στη θέση κάτω από την εστία.

Ο Κέιλορ Νάβας, ο οποίος ήθελε να αποχωρήσει από την Ρεάλ μή αντέχοντας να θεωρείται μπακ-απ του Τιμπό Κουρτουά στα φετινά αγωνιστικά πλάνα του Ζιντάν, αποτέλεσε την επιλογή της Παρί για τη θέση του βασικού γκολκίπερ, με τον Αλφόνς Αρεολά να… περισσεύει και να παραχωρείται ως δανεικός στους Μαδριλένους.

Όπως έγινε γνωστό από τις ανακοινώσεις των δύο ομάδων, η Ρεάλ απέκτησε από την Παρί Σεν Ζερμέν τον 26χρονο Γάλλο κίπερ για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού, δίχως να έχει οψιόν αγοράς του (ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους Παριζιάνους ως το 2023), ενώ η ομάδα του Τόμας Τούχελ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον 32χρονο Κοσταρικανό κίπερ.

“Μετά από την εμπειρία μου στην Ισπανία, έρχομαι στην Γαλλία με υψηλές προσδοκίες. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένα κλαμπ με πρεστίζ στην Λατινική Αμερική και ανυπομονώ να είμαι μέρος της περιπέτειας που άρχισε πριν από πολλά χρόνια.

Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την Παρί Σεν Ζερμέν να κατακτήσει και άλλους τίτλους, φέρνοντας όλη την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μου. Και θα προσπαθήσω να κερδίσω τις καρδιές των φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν, που είναι διάσημοι σε όλη την Ευρώπη για το πάθος τους”, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Παρί ο Νάβας, ο οποίος κατέκτησε 3 Champions League στα πέντε χρόνια παρουσίας του στην Ρεάλ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected