Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκη για την Αναγέννηση Άρτας στο φιλικό με τον ΑΟΑ

Η Αναγέννηση Άρτας νίκησε σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας τον ΑΟ Ανατολής με 2-1, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας και αποτέλεσε το δεύτερο φιλικό της αρτινής ομάδας εντός δύο ημερών.

Όπως αναφέρει το artagoal, η ομάδα της Άρτας βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 9ο λεπτό, όταν από απευθείας εκτέλεση φάουλ (φωτο) του Νταλάκα που κέρδισε ο ίδιος, και παρά την προσπάθεια του Βελτσίστα έγινε το 1-0. Στο 16′ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν ωραία στην αντεπίθεση, ο Εμβραϊζόγλου πέρασε και τον Μήτσιο, όμως ο Κραμπής με σωτήριο τάκλιν στο σουτ ανέκοψε την πορεία της μπάλας, την οποία στη συνέχεια μάζεψε ο Μήτσιος. Στο 36ο λεπτό ο Χεμπέγια με ωραία ατομική ενέργεια από τα δεξιά πάτησε περιοχή και πάσαρε στον Χούσο στο ύψος του πέναλτι, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να κάνει το 2-0. Η ομάδα της Ανατολής απείλησε ξανά στο 43′ με τον δραστήριο Εμβραϊζόγλου να σουτάρει από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και τον Μήτσιο να πετάγεται στην απέναντι γωνία και με τα ακροδάχτυλα να παραχωρεί κόρνερ.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι με τον Εμβραϊζόγλου, ο οποίος αφού έκλεψε τη μπάλα και έπειτα από ατομική ενέργεια σούταρε λίγο άουτ. Στο 57′ ο Χούσος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από αρκετά πλάγια ανάγκασε τον αντίπαλο γκολκίπερ να βγάλει σε κόρνερ με υπερένταση. Στο 68′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Φωλίνα, ο οποίος ανατράπηκε από τον Μήτσιο. Ο Κατσίφας έστειλε στην άλλη γωνία τον Μήτσιο μειώνοντας στο τελικό 2-1. Πέντε λεπτά αργότερα η Αναγέννηση θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα τρίτο τέρμα, όμως ο Κατσαρός μέσα από την περιοχή νικήθηκε από τον τερματοφύλακα και στη συνέχεια ο Μπαλάφας από κοντά έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Άρτας (Νταλάκας Α.): Μήτσιος, Χεμπέγια (83′ Γιώτης), Κραμπής (57′ Παππάς Ν.), Παπαρούνης (67′ Θεοδώρου), Γιαννούλης, Μανιώτης, Χούσος (67′ Μπαλάφας), Νταλάκας (46′ Κατσαρός/ 83′ Βασιλάκος), Παπακίτσος Δ. (46′ Σταμούλης), Μπότσαρης (56′ Παπακίτσος Α.), Σιδηρόπουλος

ΑΟ Ανατολής (Ζώης): Βελτσίστας, Μαρμούτας, Νάσιος, Μαλάτος, Φωλίνας, Κλιτσινάρης, Πολυχρόνης, Σκανδάλης, Εμβραϊζόγλου, Χριστακόπουλος, Νούγιας. Αγωνίστηκαν και οι: Τζίμας, Μπίζιος, Δήμος, Διαμάντης, Τσουμάνης, Γκούμας, Πάσχος, Τσιλιγιάννης, Κατσίφας, Κολιούσης, Τσεκούρας

  • Επιμέλεια : Γαρυφαλλιά Σταματάκη
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected