Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Κατσικοκέρης – ΑΟΑΝ 3-0 στον τελικό του Super Cup!

Ανταπόκριση: Γαρυφαλλιά Σταματάκη

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του ο ΟΦ Ιεράπετρας, αντιμετωπίζοντας τον ΑΟ Αγίου Νικολάου για το Super Cup Λασιθίου 2019-2020.

Ο ΟΦΙ αναδείχθηκε νικητής με 3-0 χάρη στα γκολ του Νίκου Κατσικοκέρη στο 26’, 87’ και 91’ αντίστοιχα. Στο πρώτο μέρος οι «ασπρόμαυροι» άργησαν να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο ΑΟΑΝ να καταφέρει να βρει χώρους και να απειλήσει την εστία του ΟΦΙ. Το «χορό» άνοιξε στο 26ο λεπτό ο Κατσικοκέρης με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, με τον ΟΦΙ να έχει ελαφρώς την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τα τελευταία λεπτά του αγώνα κατάφερε να πετύχει δύο γκολ. Συγκεκριμένα στο 87’ ο Χρυσοφάκης έβγαλε σέντρα για τον Κατσικοκέρη με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ κάνοντας το 2-0. Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πήρε την κάθετη πάσα από τον Καραγιάννη και με την ίδια ευκολία έκανε το 3-0.

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ο επί σειρά ετών διαιτητής Εμμανουήλ Βλάσσης, για την προσφορά του στο Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο από την ΕΠΣ Λασιθίου και τον Σύνδεσμο Διαιτητών.

Το φιλμ του αγώνα:
11’ Ο Αλμύρας επιχείρησε σουτ ενώ ήταν κλεισμένος από δύο αμυντικούς του ΟΦΙ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
12’ Σουτ του Μαρκάκη από τη γραμμή της περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
16’ Σουτ από μακρινή απόσταση του Χιντζίδη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
20’ Εκτέλεση του Παπαδόπουλου στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Τζελέπη για τον Αποστολόπουλο που επιχείρησε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Σκάρπου.
24’ Σουτ του Κατσικοκέρη μέσα από την περιοχή ο Σκάρπος εντυπωσιακά απομακρύνει σε κόρνερ.
26’ Εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου από τη γραμμή της σέντρας, ο Κατσικοκέρης με κεφαλιά έκανε το 1-0!
35’ Σουτ του Παπαδόπουλου πάνω στην κίνηση, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και πέρασε κόρνερ.
36’ Σουτ του Καλογιαννίδη από την γραμμή της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών καιβαπομακρύνθηκε.
38’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζόπουλου, ο Τσάμης απομακρύνει εντυπωσιακά, αναμπουμπούλα στην περιοχή του ΟΦΙ. Νέο σουτ του Μαρκάκη μέσα από την περιοχή τελευταία στιγμή απομακρύνει ο Σέχου πάνω στη γραμμή.
41’ Εξαιρετική συνεργασία Αποστολόπουλου, Παπαδόπουλου και Καραγιάννη με τον τελευταίο να επιχειρεί σέντρα σουτ από πλάγια θέση, όμως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
55’ Σουτ μέσα από την περιοχή του Αναστασόπουλου, ψηλά άουτ.
70’ Σουτ του Χρυσοφάκη πάνω στην κίνηση, ο Σκάρπος μπλοκάρει σταθερά.
77’ Ο Μέμος βγήκε τετ α τετ με τον Σκάρπο, ο τελευταίος αποκρούει με τα πόδια για να απομακρύνουν εν τέλει οι αμυντικοί.
78’ Άμεση απάντηση από τον ΑΟΑΝ με τον Χατζόπουλο, ο οποίος βγήκε σε τετ α τετ όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
80’ Κούρσα του Μέμου από τη δεξια πλευρά, έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε κόρνερ κοντράροντας στους αμυντικούς του ΑΟΑΝ.
84’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κατσικοκέρη, ο Σκάρπος δεν ανησυχεί, ψηλά άουτ.
87’ Σέντρα του Χρυσοφάκη στον Κατσικοκέρη, ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 2-0.
92’ Κάθετη μπαλιά του Καραγιάννη στον Κατσικοκέρη, ο τελευταίος έυκολα με πλασέ τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου αλλά και ο Σύνδεσμος Διαιτητών βράβευσαν τον διαιτητή Εμμανουήλ Βλάσση για την πολυετή προσφορά του στο Λασιθιώτικο Ποδόσφαιρο.

Διαιτησία: Κολυτάς, Πάγκαλος, Βλάσσης. 4ος βοηθός: Ταμπουρατζής.

Συνθέσεις

ΟΦΙ (Γ. Μάγγος): Τσάμης, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Τζελέπης, Σέχου, Αναστασόπουλος, Σκόνδρας (46’ Βογιατζής), Αποστολόπουλος (55’ Χρυσοφάκης), Μηνάς (74’ Σμίλτος), Παπαδόπουλος (66’ Μέμος), Κατσικοκέρης.

ΑΟΑΝ (Κ. Κιάσσος): Σκάρπος, Γιούγκα, Ζέλιος (51’ Κουρίνος / 63’ λ.τ. Πρινιανάκης), Τσανάι, Πυθαρούλης, Μπλούκας, Χατζόπουλος, Καλογιαννίδης, Αλμύρας, Τσάγκας (46’ Μουτσάι), Μαρκάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected