Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στην Καρίτσα ο Aleksa Vukomanovic!

Την απόκτηση του Αλέξα Βουκομάνοβιτς ανακοίνωσε η ΑΕ Καρίτσας.

Ο 24χρονος (11/06/1995) Σέρβος επιθετικός αγωνίστηκε πέρσι στη Γ Εθνική με τη φανέλα της Νίκης Βόλου, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε ΑΟ Σελλάνων, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τσελάρεβο και Σίντβεστ στη Δανία.

Αναλυτικά :

“Η Α.Ε. Καρίτσας, συνεχίζοντας τη μεταγραφική της ενίσχυση, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέκσα Βουκομάνοβιτς.

O 25χρονος, Σέρβος, υψηλόσωμος, μεσοεπιθετικός έχει παραστάσεις και εμπειρίες από επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Παρτιζάν Βελιγραδίου. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στη Δανία και ειδικότερα στην FC Sydvest και μετά στη Σερβία, στην CSK Celarevo. To έτος 2016 ήρθε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας και στη συνέχεια στον Α.Ο. Σελλάνων. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νίκης Βόλου, όπου και πέτυχε εννέα γκολ, μέχρι το Δεκέμβριο.

H Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλωσορίζει τον Αλέκσα στη μεγάλη οικογένειά της και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο Δημοτικό Στάδιο Καρίτσας, η ομάδα μας θα υποδεχθεί τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, σε μία ακόμη φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να παρευρεθούν στο γήπεδο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected